Planszówki, karcianki, rpg - poszukujemy graczy

Witam. Jest nas dwóch graczy, 30 i 31 lat. Jak w temacie, poszukujemy graczy. na granie średnio raz w tygodniu od poniedziałku do piątku, czasem w weekendy. Miejscówka do grania to zaadaptowana nieczynna suszarnia w piwnicy bloku, w Gdyni Grabówek. Godziny w których rozpoczynamy grać to między 16-17. Posiadane przez nas gry to: Arkham horror i wszystkie dodatki, Dracula, Arkana, Kamień gromu, Slavica oraz ghost stories z dodatkiem. Otwarci jesteśmy na inne gry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Planszówki, karcianki, rpg - poszukujemy graczy

Szkoda, że nie z Gdańska jesteście bo my w tym samym wieku też byśmy pograli w planszówki u nas. Mamy osadników z catanu plus wszystkie dodatki, munchkin quiz, munchkin cthulu plus dodatki, agricola plus dodatki, cluedo, carcassonne plus wszystkie dodatki, monopoly świat, qwirkle, jenga, scrabble, seasons, tabu i parę innych. Najbardziej lubimy osadników i agricolę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można by rozłożyć to na 50/50 raz Gdynia a innym razem Gdańsk. Myśle że można się dogadac.

Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Ponawiam odzew i zapraszam na granie.

Jak brakuje Wam graczy to się może na tym, ciut bardziej specjalistycznym, forum ogłoście, albo poszukajcie na nim lokalizacji dla siebie:

http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewforum.php?f=4&sid=8ebb9ea38f113f2fcd4f17faffecb83a

> Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Ponawiam odzew i zapraszam na granie.

Jak się z Wami skontaktować?

Witajcie, mam 37 lat i też szukam graczy, choć w troszkę szerszym znaczeniu :) Jestem z Wejherowa, ale nie mam problemu z mobilnością. Jeśli Wasze ogłoszenie jest wciąż aktualne, piszcie proszę na priv: iloris@wp.pl.

Hej. Ja także jestem chętny. Jestem z Gdyni. Można się gdzieś umówić.
kozagdynia@op.pl

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4