Plaża 41

Temat dostępny też na forum: Plaża 41
Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się znany wszystkim mieszkańcom i przyjezdnym Supersam. Taka lokalizacja oznacza, że budynek powstaje tuż obok pętli tramwajowej, a dalej wejścia na plażę nr 41 (od którego inwestycja zaczerpnęła swoja nazwę) oraz starego nadmorskiego parku, w którym nie brakuje starodrzewu, ścieżek spacerowych, pamiątek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inwestycja przy Plaży

Efekt końcowy inwestycji Przy Plaży przerósł moje oczekiwania. Budynek prezentuje się bardzo estetycznie i wyjątkowo dbałość o detale naprawdę robi wrażenie. Jestem niezwykle zadowolona z wyboru tego miejsca. Polecam!

Brak zapłaty za wykonaną pracę

Inwestycja w super miejscu , szkoda tylko , że generalny wykonawca nie zapłacił za balustrady naszej firmie.

Inne tematy z forum

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...