Pługi

Macie szczęście, bo moją ulice odśnieża pług dopiero po złożeniu skargi na gminę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pługi

masz szczęście bo wkro...zdenerwowanej odśnieżyli :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tak szczerze
rok z panem wygrywającym przetarg walczyłem, prosiłem, groziłem. W końcu zadzwoniłem do radnego, postraszyłem sądem i zadziałało
Pozdrowienia mam nadzieje, ze zadziała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O co walczyłeś z tym panem?Chyba nie o odśnieżanie,bo przetarg wygrał w listopadzie 2013 i jest to jego debiut.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to było ze trzy lata temu
a ten co wygrał zaczyna robić to samo
czyli olewać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo proszę róbcie zdjęcia albo film jeżeli robi równanie lub odśnieżanie nierzetelnie. Jeśli w Gminie zobaczą osobiście jak faktycznie wykonuje swoje prace to można przetarg unieważnić z uwagi na nie wywiązywanie się z umowy. Nie chodzi o złośliwość tylko rzetelne podejście do pracy. Z niewolnika nie ma robotnika. Wiedzcie jedno co innego słowo przed gminą lub sądem a co innego fakty w postaci filmika lub zdjęć. To naprawdę działa na wyobraźnię oceniającego i potwierdza waszą wiarygodność a nie stawia was w roli oszołomów którzy chcą tylko zgłaszać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak wygrał w tym roku?
w jakimś poście było że przetarg wygrał pan Bronisław H., przecież on odśnieża o jakiś 5 lat
nawet pługi są te same
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pierdoły piszesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Smieci (14 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...