Po co nam klucze do śmietnika???

przecież i tak jak bedzie ktoś chciał sobie pogrzebać to znajdzie sposób. Zapominam samych smieci zabrac z domu, a teraz do tego jeszcze klucz! :) że niby mam lecieć na 4p. jeszcze raz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Po co nam klucze do śmietnika???

Bzdura kompletna, teraz pod murkiem rośnie sterta śmieci tych co zapomnieli klucza , a tzw. Zbieracze z czego mają teraz żyć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

My dostalismy pismo, że śmietnik zamykany na klucz bo segregacja smieci (Olsztynska), tylko że nikt z mojej klatki na to się nie zgodził
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wolicie wieczorem wdepnąć w kupę pana menela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

codziennie i to nie tylko z wieczora wdeptujemy w kupy czworonogow
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to po co ?
Pierwej podnoszą kilkukrotnie opłatę a śmieci, w zeszłym roku miasto miało nadpłatę za śmieci około 18 mln.
Dają pytanie -SEGREGUJESZ CZY NIE ? - Ja dałem nie
Potem przyznają się że za wiele nam naliczyli i chcieliby jakoś to oddać co nie następuje.Było na trojmiasto.
Kasa przeżarta. A lemingi mają krótką pamięć.
Teraz po zawyżonej cenie chcą abyś przymusowo segregował, banda złodziei i tyle. Ale i ich czas coraz szybciej się kończy, całe szczęście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...