Po co?

Jakaś nie kumata jestem...prosze mi wytłumaczyć-po co pokojowej prawo jazdy?Ostatnio coraz czesciej to widze!!Niedługo zeby apartamenty MÓC sprzątac trzeba bedzie miec magistra bo srednie wykrztałcenie to już też norma w tym zawodzie jak widze...pracodawco litosci!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Po co?

a bo w dzisiejszych czasach pracodawcy wymagają od pracownika robienia na kilku stanowiskach za jedną pensję. Pokojowa pewnie miałaby być dostawcą żywności...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wkurzają mnie ci cholerni pracodawcy...kazdy tylko zaangazowania i chceci oczekuje a sami maja to wszystko gdzies..wryyyy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niestety tak jest, Ja od jakiegoś czasu mam obniżaną pensję a coraz więcej obowiązków. Zero motywacji a więc moja praca w tej chwili jest mocno zaniżonej jakości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech.. z tego co pamiętam pewnie mówisz o ogłoszeniu nt. sprzątania apartamentów w Sopocie? cóż.. zastanawiałam się dokładnie nad tym samym. To jest Polska i w tym kraju mnie już nic nie zdziwi, poważnie. A może orientujesz się, czy poszukują gdzieś aktualnie na stanowisko pokojowej do jakiegoś trójmiejskiego hotelu? ;) Wysłałam już Cv do Posejdona, do jeszcze jednego hotelu w Gda, bo wiem że szukali.. ale oczywiście brak odzewu;) powodzenia życzę poszukującym pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...