Po razy kolejny dobra inwestycja
Zawsze chodzilam do jednej i tej samej fryzjerki gdzie placilam 30 zł a potem 35 zl mimo, iz bylam stała klientka przez 6 lat kilka razy w roku. Nie spodobało mi się takie potraktowanie mojej osoby jako stalego klienta i postanowilam znalezc inny salon, tym razem z wyższymi cenami. Postanowilam zainwestowac, bo skoro cena wyzsza to i jakosc uslug musi byc naprawde dobra. Zaryzykowałam pierwszy raz latem w salonie Hanny Zyguły w Gdyni, czytając wczesniej na internecie opinie. Trafilam szczesliwie i przypadkowo do Pani Justyny, która często byla wymieniana w pozytywnych ocenach salonu. Na mycie i strzyzenie u Pani Justyny trzeba przeznaczyc 1 godzinę. To bylo dla mnei nowoscią, bo do tej pory przyzwyczajona bylam do 15 minutowego traktowania moich wlosow przez fryzjera. Pani JUSTYNA jest perfekcjonistką w swoim fachu. Dziś skorzystalam z jej talentu drugi raz i mimo, że strzyzenie bylo zupelnie inne niz za pierwszym razem (inna fryzura), jest tak samo idealne jak pierwsze. Dodam jeszcze, że Pani Justyna jest osoba bardzo sympatyczna, usmiechniętą i potrafi bardzo fajnie doradzic. POLECAM :)