PoGo

sie-ma
PoGo - to jest dopiero wytrzymałościowy sport extremalny, szkoda tylko, że tak kontuzjogenny. ;o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PoGo

a co to jest PoGo?

saper 14 napisał(a):

> a co to jest PoGo?

Żartujesz czy powaznie pytasz???

oj Crow Crow !!
moze zatanczymy na otwarcie nastepnego H??

Jak załatwicie doba muzę i jeszcze paru takich jak ja, to Wam pokażemy co to PoGo. O ile przyjadę na następnego H, bo po wczorajszym WOŚPie, to ja ledwo chodzę, jutro Wam zresztą napiszę, co tam słychać w kaletkach maziowych, łąkotkach i tych sprawach;-)

Dostałem magnetronik na kolana, terapus na Achillesy i zakaz uprawiania jakichkolwiek sportów, no chyyyyyyyyyba...;-)

Obejrzyj kiedyś relacje z Woodstocku, albo jakiegoś porządnego koncertu, to zobaczysz, jak to wygląda. Żeby jednak przekonać się o pięknie tego sportu, trzeba spróbować, najlepszy jest sposób obijania się o wszystkich wokół;-) Wygląda strasznie, ale nie jest aż tak niebezpieczne, większość urazów jest spowodowana przeciążeniem stawów przez skakanie i takie rzeczy. Aha spróbuj jeszcze poskakać ze sceny na publikę;-) Mieszkasz na Śląsku, a tam duuuuuuużo koncertów. Pozdrawiam.

Dz ale nie przepadam za metalem ani niczym takim.Po za tym nie rajcuje mnie to ale dz za propozycje:)