Poczekalnia

Browary Puby

Gdynia, Jana Kilińskiego 9A

Daniel - opinia (1) Zapomniałym wypowiedzieć się o Pubie Poczekalnia jako najlepszym miejscu w... Daniel Zdecydowanie polecam! (1) (...) Kilkadziesiąt(set?) rozdajów piw w przystępnych cenach. Miła obsługa,... Przemysław Niemiłe barmanki (1) Byłem tam z towarzystwem sympatyczne miejsce ale obsługa niszczy wszystko!!!!!! Tomasz
:) (1) uwielbiam klimat tego miejsca i ruskie pierogi :) Marta Cudawianki 2010 (1) Takiego polaczenia sklepu/pubu z lupa na mapie trojmiasta mozna szukac.... od teraz staly klient :) Super zmiany (1) Od poniedziałku super zmiany w Poczekalni Będziesz w szoku Rozmawiałem z... Piwosz Piwiarnia,poczekalnia ! (2) Ocena 6. Piwiarnia jest bardzo fajnym pubem,a w sumie piwiarnią ;]... Artur K. uu :) (2) juz jakis czas temu trafilam na ten pubik i bardzo mi sie spodobal :) jestem... Aneta Jednym słowe? Świetnie!!! (1) Super miejsce i dla starych i dla młodych, wspaniała atmosfera. Wręcz można... Dominik M. Poczekalnia ;] (1) Przemiła obsługa, duży wybór piwa z regionalnych browarów. Prawie jak... Piotr i Martyna ;] Darty, Pinball i sport w TV !! (1) Świetne miejsce na wypad ze znajomymi na piwo. Przemiła obsługa i... Nawalony Komandos Relax (1) jesteś zapracowany,znerwicowany? wpadaj do Poczekalni:) lepiej nie można... Jay Super ! (1) Miła obsługa, duży wybór trunków i miła obsługa ! Dyga :P Kasztelan jest Wielki, Ciechan ok.! (2) Kto myśli inaczej niech zczeźnie Przemiła barmanka, miły klimat . Wada -... bratwilk poczekalnia piwiarnia (1) Nie wiem skąd te niskie oceny,ale za każdym razem kiedy się tam przyjdzie... . zmiana na lepsze!! (1) wkońcu lokal zaczął tętnić życiem!! bywałem w dawnej poczekalni-winiarni, bo... vin Maszynki ruszyły (1) Jestem zadowolony bo do dobrego piwka można jeszcze pobawić się na maszynkach... Maszynista dobre miejsce (1) Miłe miejsce , duży wybór browaru , przystępne ceny , jak ktoś lubi to... Bogdan poytywnie (1) bylam w tej knajpce kilka dniu temu i mi sie bardzo podobalo :) obsluga... Aneta Rewelacja (1) Nareszcie w gdyni miejsce gdzie można napić się taniego i dobrego piwa...a i... slawomirz