Poczta Polska poszukuje listonoszy

Opinie do artykułu: Poczta Polska poszukuje listonoszy.

Trwa ogólnopolska akcja poszukiwania pracowników przez Pocztę Polską pod hasłem "Pracuj blisko domu". Według zapowiedzi chodzi o 500 stanowisk w placówkach pocztowych, sortowniach czy w charakterze kierowcy. Jednak w Trójmieście głównie poszukiwani są... listonosze.

Jeszcze dziś można wpaść na Pocztę we Wrzeszczu (ul. Grunwaldzka 108 ) i odwiedzić specjalny punkt informacyjny prowadzony przez dział HR narodowego operatora pocztowego. Punkt działa z okazji tzw. Dni Otwartych Poczty ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaczęła się era leni takich jak ty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jak sie nie umie szanowac tych ludzi ktorych sie ma to tak jest
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie reklamuje namiętnie bo nie mam takiej potrzeby. Po prostu napisałem jak mi się pracowało we wrzeszczu i z chęcią wrócę bo trafiam na samych skur..eli i kretaczy którzy obiecuję umowę o pracę i płatną kasę na czas a na koncie jej brak i ciągną umowę zlecenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no

Nic dziwnego , na poczcie zarabia się marne grosze... Pozdrawiam wszystkich listonoszy ...;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz coś łosiu do samotnych matek??? Jak miała męża debila to jest samotna i woli sama pewnie wychowywać dziecko niż być z darmozjadem a tacy faceci się często zdarzają
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

A ty idiotka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kurier obsługujący firmy. Jeśli nie wiesz to nie pierd.l
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uwaga poczta to pis

Podnoszą opłaty, wypłaty stoją w miejscu, podpisują chore umowy z nadawcami masowymi, asortyment dodatkowy zwiazany tylko z kosciołem gdzie w ten sposob kler sie tylko cieszy, masakra.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pojmuje i stara się podnosić wynagrodzenia po kiepskich poprzednikach którzy nic w tej materii nie robili
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Taka a poczta będzie żyła za grosze żeby tylko klienci mieli tanio a na podwyżki pieniędzy wypracowanych zero. Ludzie są takimi idiotami ze szkoda słów. Myślicie że każdy pracodawca jest w stanie podnieść wynagrodzenie o 1000-2000, że da wam godziny elastyczne i będzie się cieszył ze w ogóle śmierdzące lenie chodzą do pracy. Nie chcecie to nie pracujcie. A nikt za brak doświadczenia i zaangażowania nie będzie płacił wam wysokich wynagrodzeń.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

I zrozumieć tu takiego a ty masz na imię Piotr czy Antosia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej nie odpowiadales im pod innymi względem. Pewnie jesteś aroganckim burakiem z którym nikt nie chce pracować a twoje wykształcenie nie ma nic do rzeczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poczta

Pracuje na poczcie. O. 62 etatu. Pensja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0