Pod każdym względem na 6!!

Pani Tatiano, już od kilku lat regularnie odwiedzamy Pani restaurację (jeszcze zanim przeniosła się do Gdańska). Jest to zdecydowanie najlepsza restauracja w Trójmieście, wszystkie dania, które dotąd próbowałam były po prostu przepyszne, zawsze znakomicie przyprawione i pięknie podane. Kwas chlebowy - tak znakomitego nawet w Moskwie nie piłam. Atmosfera jak zawsze przemiła. Na pewno bedę polecać "Kresową" wszystkim znajomym.

Pozdrawiam i do zobaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pod każdym względem na 6!!

Jadąc do Gdańska po ponadtrzyletniej tam nieobecności, ze smutkiem dowiedzialem się, że mojej ukochanej od lat "Tatiany" juz nie ma !
Ale na miejscu mila niespodzianka - JEST, tylko zmienila nazwę, przeniosla się na Starówkę, ma nowy lokal, większy, z urzekającym wystrojem. Nie zmieniło się jedno: wspaniale dania i urzekająca PANI TATIANA - jedyny ślad jaki spostrzegłem po tylu latach to to, że jest jeszcze piękniejsza, a jak przedtem urocza. PANI TATIANO I PANIE MARKU - dziękuję ze jesteście. I BĄDŻCIE ZAWSZE, bo bez Was Gdańsk będzie uboższy i smutny. I nie będe mial dokąd wracać
A niezadowolonym (na szczęście niewielu ich) : de gustibus...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0