Podatek wat

Witam kto potrafi odliczyc wat na materialy budowlane prosze o pomoc-okolice zaspy,przymorza,wrzeszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Podatek wat

a próbowałaś sama. http://www.gofin.pl - aktywne formularze VZM + lista + faktury a reszta sama pójdzie. Jak nie chcesz czytać ustawy to wpisz wszystko w deklarację VZM. Urząd wyda decyzję - zwróci tyle ile przysługuje i problem z głowy.

pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapomniałam dopisać wszystkie materiały z faktur w stawce 23%.

Nie dam rady sama dlatego szukam fachowca ale dzieki za rade

Prosze o pomoc

Pełno księgowych w necie możesz znaleźć, zapłacisz to Ci pomogą, sama daję księgowej kwity jak czegoś nie umiem :)

ja takowy zwrot już raz 'sporządzałam' jest to proste ale...czasochłonne..zwłaszcza jesli chce sie posprawdzać materiały czy rzeczywiście przysługuje zwrot...:/ ale tak czy siak chyba nie uda się wypełnic w 100% poprawnie -wiec wzywają do urzędu i tak..

potwierdzam, sam wypełniłem i okazało się że jedna pozycja się nie kwalifikuje, więc musiałem pofatygować do US ale poszło całkiem sprawnie.

Inne tematy z forum

Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana kupię mieszkanie (3 odpowiedzi)

Cześć, kupię mieszkanie przy kortach tenisowych w Gdyni. Dzielnica to Wzgórze Św. Maksymiliana....

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (13 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

Meble ogrodowe (57 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...