Podejmij wyzwanie...

Temat dostępny też na forum: Sport
Podejmij wyzwanie...
Poszukuję kompana, czytaj tu kolegę/przyjaciela do rozwijania wspólnych pasji i zainteresowań :) Szukam osoby, która pracuje w systemie zmianowym tak jak ja i ma czas, a przede wszystkim ochotę na aktywne spędzanie czasu. Chodzi tu o bieganie 2 razy w tygodniu rano, a popołudniami rower/squash.
Słusznym byłoby, aby towarzysz porażał dojrzałością emocjonalną, rozbrajał kulturą, zabijał dowcipem i nie dał zagadać się, kobiecie:) Dlaczego ma to być mężczyzna??Wydaje się, że są lepsi we wszystkim ;)Bardziej ambitni, zdyscyplinowani i konkretni.
Panom szukającym przygód, sexu, samcom typu Johnny Bravo i mężom- serdecznie Dziękuję.

Be Yourself..everyone else is already taken;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

myśliciel

bądź tylko kobietą, reszta sama przyjdzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podejmij wyzwanie...

"Wydaje się, że są lepsi we wszystkim ;)"

a jak mówi to K0rwin to na niego naskakują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieto, puchu marny

To że mężczyźni od CIEBIE są we wszystkim lepsi, nie znaczy, że generalnie są. Może lepiej jakaś psychoterapia dla poratowania poczucia własnej wartości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

uhuhu..ta wartość jest jednak własna i wysoka:)

Re: Podejmij wyzwanie...

Tłumacząc z polskiego na polski w skrócie ogłoszenie wygląda tak

Poszukuję przyjaciela na aktywne spędzanie czasu czyli bieganie, rower i squash.
Dojrzałego, kulturalnego, dowcipnego i elokwentnego a do tego ambitnego, zdyscyplinowanego i konkretnego, Do tego nie związanego z inną kobietą i bez opcji seksu w krótkiej perspektywie.

Czyli poszukiwany jest ideał faceta lub królewicz z bajki. Takie rzeczy to najczęściej w komediach romantycznych. Johnny Bravo to dość stara kreskówka. Zapewne ją gdzieś powtarzają. Mimo to dobrze jest w takich sytuacjach podać widełki wiekowe oraz dzielnicę.

Ale dlaczego mężowie odpadają?

Czyżby nie nadawali się na kolegę/przyjaciela? Tym bardziej, że to opcja dla panów, którzy nie szukają "przygód" i "sexu"?

Nigdy nie sądziłem, że jestem lepszy, bo jestem mężczyzną... a tu proszę :)