Podolog dla Ciebie

Podolodzy

Gdynia, Wincentego Pola 14

Dorota Gąsiorowska - opinia (1) Pani Monika jest przemiłą osobą. Profesjonalna w każdym calu. Bardzo polecam... Dorota Gąsiorowska Magda Sosnicka - opinia (1) Bardzo dobry podolog. Zaliczylam 5 podologow w Gdyni i jest to pierwsza... Magda Sosnicka Wdzięczny pacjent - opinia (1) Pani podolog profesjonalnie podchodzi do problemu i do tego sympatyczna.... Wdzięczny pacjent
Wioletta - opinia (1) Serdecznie polecam ten gabinet!!! Mam bardzo duży problem z suchością skóry,... Wioletta Robert - opinia (1) Super bardzo polecam Pani miła i z dużą wiedzą a ja wreszcie bez bólu Robert Iwona - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna Pani Monika, bardzo mi pomogła z odciskiem, który... Iwona Emeryt - opinia (1) Do wizyty u pani Moniki skłoniły mnie problemy ze stopami (bóle),... Emeryt Arek - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Duża wiedza Pani Moniki, którą chętnie się dzieli z... Arek Ala - opinia (1) Od dłuższego czasu borykałam się z bólem z powodu wrastających paznokci. W... Ala Seba - opinia (1) Super gabinet. Profesjonalna obsługa i przystępne ceny. Gorąco polecam! Seba Wojciech - opinia (1) Kilka dni temu skorzystałem z usług Pani podolog. Salon niedawno otwarty.... Wojciech Lucyna - opinia (1) Otrzymalam profesjonalną i fachową pomoc. Terapia szybka i bardzo skuteczna.... Lucyna Marzena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Uzyskałam fachową pomoc. Serdecznie polecam. Marzena Joanna - opinia (1) Obsługa profesjonalna ,polecam w 100 procentach Joanna Krystyna - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Krystyna Bogdan - opinia (1) Bardzo przyjemna i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam. Bogdan Mariola - opinia (1) Tak trzymać. Super obsługa. Polecam Mariola Zbyszek - opinia (1) Pani podolog jest osobą bardzo miłą i kompetentną. W czasie wizyty... Zbyszek Krzysztof - opinia (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa klienta, wszystkie informacje jasno... Krzysztof