Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Wojciecha Kowalskiego, każdemu kto chce w szybkim czasie uzyskać tani kredyt na mieszkanie a sam nie ma czasu biegać po bankach porównując oferty . Niegdyś sama miałam niemiłe doświadczenia z pośrednikami kredytowymi (straciłam nawet zadatek na mieszkanie przez nieodpowiedzialność jednego z nich) do czasu kiedy to trafiłam do Pana Wojtka. Pan Wojtek jest przede wszystkim wspaniałym i dobrym człowiekiem. Moje wielkie obawy i strach potrafił rozwiać swoim spokojem. Wybrał dla mnie najlepszą ofertę oraz zajął się wszystkimi formalnościami i dopilnował najdrobniejszych szczegółów. Potrafił swój czas poświęcić mi w 100%. Odpowiadał na każde moje pytania i wyjaśniał wszystko na czym się nie znałam.. Aby usprawnić czas załatwienia sprawy, potrafił podjechać do mnie po dokumenty w sytuacji kiedy to ja nie byłam mobilna. Jakie było moje zdziwienie, kiedy to po niedługim czasie otrzymałam już pozytywne decyzje o przyznaniu kredytu. Panie Wojtku dziękuję jeszcze raz za pomoc i tak duże zaangażowanie. Za kilka dni mam urodziny, dzięki Panu będę je świętować już w swoim mieszkanku.