Podziękowania dla instruktora Janusza Piotrowskiego!
Witam. Tydzień temu zdałam egzamin na prawo jazdy i jestem mega, mega szczęśliwa!!! Trafiłam idealnie – na instruktora, który po prostu nauczył mnie jeździć i dzięki któremu poczułam, że nie będę się bała sama wsiąść do samochodu – Janusza Piotrowskiego z Elka School na Chylonii. Konkretny, profesjonalny, zawsze pełny zapału do pracy i uśmiechnięty. Po prostu widać, że lubi to co robi (nie wiem skąd on ma tyle energii:-). Z Januszem jazdy przebiegają w bardzo fajnej, luźnej atmosferze. Jest bardzo kontaktowy i ma świetne poczucie humoru, ale uwaga - jest w stanie zauważyć wszystkie błędy! I to co było dla mnie bardzo ważne - potrafi po kilka razy spokojnie tłumaczyć to samo, a kiedy trzeba nawet zatrzymać się na parkingu, wziąć kartkę, długopis i wszystko szczegółowo rozrysować... i jest przy tym super-cierpliwy (ja na jego miejscu już dawno wyszłabym z siebie i stanęła obok:-). A kiedy już rzeczywiście nie jest z czegoś zadowolony używa sformułowania „Jestem wyraźnie zaniepokojony”:-) Janusz to po prostu świetny facet i tych jazd będzie mi najzwyczajniej brakować.
Janusz - serdeczne dzięki i do zobaczenia na drodze! Monika
Janusz - serdeczne dzięki i do zobaczenia na drodze! Monika