Podziekowania (^^,)
Witajcie, bardzo ciesze sie ze moge wystawic swoja opinie. Udalo mi sie zdac za 1 razem ale nie to jest ważne. Chcialem powiedziec o tym jak przygotowano mnie do egzaminu :) Moim Mentorem był pan Marian Mrzyglod ktory rewelacyjnie mnie przygotowal. Po ukonczeniu kursu mialem pol roku przerwy i nie jezdzilem wiec balem sie ale zapisalem sie na egzamin i wykupilem 2ie godziny zeby cos sobie poprzypominac. ku mojemu zdziwieniu i okazalo sie ze dalej umiem jezdzic. Pan Marian tak mnie przygotowal ze nic a nic nie zapomnialem, bylem przeszczesliwy :) Pan egzaminator powiedzial na koniec ze podobalo mu sie jak zostalem przygotowany do egzaminu i ze ktos sie bardzo postaral a uwierzcie ze nie mial dobrego dnia bo przedemna nikt u niego nie zdal;P po pol rocznej przerwie dzieki Panu Marianowi udalo mi sie zdac bez problemu. Musze tez podziekowac panu Lukaszowi ze w te 2ie godziny podszedl do mnie profesjonalnie dzieki czemu sie nie stresowalem i przypomnialem sobie jak poradzic sobie z problemami na drodze :) wiem ze sie rozpislaem ale uwierzcie ze radosc jaka palam jest nie wyobrazalna:D Pozdrawiam i zachecam do Jazdy z Elką(^^,)