Pogotowie ,ale czy dla ludzi!!!

Dziś zawitałam do przychodni,oczywiście chora i poczułam się jak w tramwaju w godzinach szczytu,z ta tylko róznica ze w tramwaju nie siedzi sie z dziećmi na podłodze.Masakra!!!!!Dzieci chore oczekujące w tym samym pomieszczeniu ( ok.40m2) razem z dorosłymi.Liczba krzesełek 8 :) pacjentów ok 40-u ,sredni czas oczekiwania na wizytę ok.1,5 h .Przeraża mnie kontrast pomiedzy wielkościa budynku a mikroskopijnymi rozmiarami poczekalni,żenada tkwiąca w głębokim PRL-u połaczona z brakiem poszanowania pacjentów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Pogotowie ,ale czy dla ludzi!!!

Niedługo będzie Pani miała możliwość korzystania z innych placówek w godzinach nocnych oraz w soboty i święta.Oby warunki były lepsze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

z pewnością warunki będą lepsze !!-:) dwie duże poczekalnie dla dorosłych i dzieci osobno, ilość krzesełek dla oczekujących nie mniej niż 40 sztuk, co najmniej 4 lekarzy 4 pielęgniarki i 2 rejestratorki dla sprawnej i ekspresowej obsługi tych tłumów nagle chorych w nocy,łykendy i święta, co skróci czas oczekiwania do max.10 minut a tym samym poszanowanie pacjenta stanie się lepsze i wzrośnie poziom satysfakcji takich oburzonych jak ~wiola~
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ha, ha, ha!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...Przeraża mnie kontrast pomiedzy wielkościa budynku a mikroskopijnymi rozmiarami poczekalni..." w nowych punktach nocno-świątecznej pomocy rozmiary poczekalni będą wprost proporcjonalne do wielkości budynku !!-:):)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli byłaś naprawdę chora, podziękuj wszystkim w kolejce, którzy wpadli "osłuchać się na wszelki wypadek przed wyjazdem"
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0