Polana Kampinoska oczami kupca
Kupiłam mieszkanie w tej inwestycji i co prawda jeszcze tam nie mieszkam, ale jestem trakcie urządzania. Jestem zaskoczona nieco komentarzami, że daleko do sklepów, bo w sumie z ciekawości przeszłam się pieszo do Netto i zajęło mi to 10 min., więc tragedii nie ma. Praktycznie zaraz po wyjściu z osiedla jest pizzeria, kebab, w pobliżu też Żabka iprzystanek autobusowy, gdzie autobusy co chwilę jeżdżą jakby ktoś nie chciał przez 15 min dralować pieszo do pętli. Jestem mamą malucha, więc dla mnie na plus że są też przedszkola Pozytywne Inicjatywy i Mały Skarb. Fakt:jest na razie tylko jedna droga wyjazdowa Niepołomicka - Świętokrzyska i chwilę to trwa zanim się wyjdzie w godzinach szczytu, plus taki, że jest to krótki odcinek drogi, zobaczymy jak to będzie w praktyce, bo zanim wybudują drogę, która jest w planach to pewnie jeszcze potrwa i będzie trzeba się przemęczyć. Co do samej inwestycji to jestem zachwycona jej zagospodarowaniem. Budynki są tak rozmieszczone, że między nimi jest otwarta przestrzeń, aż się dziwię, że deweloper poświęcił tyle działki na to, ale dzięki temu nie ma się wrażenia, że jest to chów klatkowy, a przyjemna przestrzeń do życia. Z okna też widoki ładne, bo na Jasień, choć to akurat pewnie kwestia usytuowania mieszkania. Design części wspólnych jak dla mnie jest mega, przeglądając inne wizualizacje to ładniejszego nie widziałam. Jest też siłownia w środku, więc już nie będzie migania, że się nie chce bo brzydka pogoda :-D Dla dzieci też fajnie zagospodarowany plac zabaw, co akurat dla mnie ma znaczenie. Przy odbiorach mieliśmy inżyniera, który sprawdzał i były jakieś drobne rzeczy do skorygowania, ale pan który pomagał nam odebrać mieszkanie stwierdził, że rzadko kiedy się zdarza, że mieszkania są tak dopieszczone. Także ja jestem zadowolona póki co z zakupu, zobaczymy czy korki nie zepsują mojego entuzjazmu.
3
0