Pole dance w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam wszystkich :) Chciałabym zacząć chodzić na zajęcia polce dance do którejś ze szkół w Gdyni. Którą mi polecacie i dlaczego? Potrzebuję informacji najlepiej z pierwszej ręki. Jak odnajdujecie się na tych zajęciach? Czy jest ciężko? Dodam, że kiepsko u mnie z kondycją fizyczną, ale bardzo mnie ten taniec na rurze zafascynował :) Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pole dance w Gdyni

Pole Dance wymaga dużego wysiłku fizycznego (mocnych rąk i nóg) i trzeba niestety wyzbyć się strachu przed upadkiem... bo w pole dance utrzymujesz się tylko dzięki swym częściom ciała...

Na pewno nie jest to taniec dla mało wytrwałych osób....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pole dance w Gdyni

ja co prawda chodze na zajecia pole dance w gdansku ale wiem ze ta szkola ma filie takze w gdyni. mowie o szkole Esensai. ja jestem zadowolona. co prawda rzeczywiscie trzeba miec mocne rece i nogi bo musisz sie utrzymac na rurce ale bardzo fajnie jesli jestes tez rozciagnieta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...