Pole dance w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Sport
Witam wszystkich :) Chciałabym zacząć chodzić na zajęcia polce dance do którejś ze szkół w Gdyni. Którą mi polecacie i dlaczego? Potrzebuję informacji najlepiej z pierwszej ręki. Jak odnajdujecie się na tych zajęciach? Czy jest ciężko? Dodam, że kiepsko u mnie z kondycją fizyczną, ale bardzo mnie ten taniec na rurze zafascynował :) Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pole dance w Gdyni

Pole Dance wymaga dużego wysiłku fizycznego (mocnych rąk i nóg) i trzeba niestety wyzbyć się strachu przed upadkiem... bo w pole dance utrzymujesz się tylko dzięki swym częściom ciała...

Na pewno nie jest to taniec dla mało wytrwałych osób....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pole dance w Gdyni

ja co prawda chodze na zajecia pole dance w gdansku ale wiem ze ta szkola ma filie takze w gdyni. mowie o szkole Esensai. ja jestem zadowolona. co prawda rzeczywiscie trzeba miec mocne rece i nogi bo musisz sie utrzymac na rurce ale bardzo fajnie jesli jestes tez rozciagnieta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?