Polecam Klub mimo iż mam kilka uwag. Jestem stałym klientem od trzech miesięcy.
Rezultaty już są, w porównaniu do innych klubów Fitness to zajęcia w FitZone są bez porównania.Uczęszczałam na zajęcia (...)w inne miejsca -więc mam z nimi porównanie -nawet prywatnymi.Nigdzie indziej nie znajdziecie karnetu za 140zł na MAXA-czyli liczba wejść bez ograniczeń na fit+sauna+siłownia, jeżeli ktoś wie gdzie jest taniej to proszę napisać-gdzie?Uwagi na temat klubu:1-podłoga w sali fitnessu powinna być zmywana(lata kurz i włosy) ;) 2-Panie w recepcji faktycznie często mają focha,ale przestałam się tym martwić,mimo iż mój pierwszy raz przy zakupie karnetu był masakryczny(Pani która mi go sprzedawała była tak nie miła, że odechciało mi się wszystkiego,ale zbyłam to pobłażliwością,nie przejmowałam się o******miną) ;)3-te prysznice... ;/4-w saunie czasami śmierdzi(ale to chyba uwaga do użytkowników TRZEBA SIĘ MYĆ PRZED WEJŚCIEM! 5-nie polecam zajęć piątkowych popołudniowych tym,którzy chcą się zmęczyć,a nie czekać,aż Pani instruktorka 10 raz powtórzy kroki i się przy tym 5 razy pomyli(nie czuje po tych zajęciach nawet lekkiego zmęczenia). Ogólnie jest naprawdę Okey. Ceny przystępne-jak poprawią się powyższe uwagi, to będzie super :) Pozdrawia