Polecam Piotra Masiarza z Contact Finance
W lipcu podpisałam umowę na zakup mieszkania.Początkowo nawiązałam współpracę z pośrednikiem z polecenia.Niestety bardzo szybko okazało się,że Pan X ma czas na wszystko tylko nie na sprawy związane z moim kredytem-a czas nieubłagalnie płynął i nie zbliżał mnie do finalizacji sprawy.Postanowiłam zakończyć tę niedorzeczną znajomość.Szukałam dalej,trwał to dwa tygodnie.Otrzymałam kontakt do Pana Piotra Masiarza,który od razu zabrał się do pracy.Pragnę podkreślić,iż,mimo że Pan Masiarz dostał napoczęty batonik tj.sprawę w trakcie nie powstrzymało go to przed sprawnym i aktywnym działaniem.Istotny fakt zaważył zapewne zbliżający się termin.Dla Pana Piotra sprawa nabrała znaczenia priorytetowego.Ogromnym plusem dla ContactFinance jest to,iż nie działają na rynku lokalnym.Mieszkam w Warszawie i tutaj kupiłam mieszkanie,odległość dla Pana Masiarza nie stanowiła żadnego problemu.Byłam z nim w ciągłym kontakcie,każda wątpliwość była rozwiana, każde wahanie ustabilizowane.Polecam Pana Piotra,bowiem posiada on obszerną wiedzę,zawsze podchodzi profesjonalnie i osobliwie do każdej sprawy, do każdego jednego przypadku.Jest skrupulatny i konkretny ale również cierpliwy. Polecam! Agnieszka,Warszawa