Polecam pana Piotra C.:):)

Jestem bardzo zadowolona z zajęć praktycznych w tej szkole. W szczególności bardzo dziękuję panu Piotrowi C. za doskonałą naukę i przygotowanie do egzaminu. Pan Piotr jest bardzo miłym, cierpliwym, rzetelnym, wymagającym, profesjonalnym instruktorem, posiadającym bardzo duże doświadczenie w nauczaniu co pozwala na szybkie zdanie egzaminu. Jeździłam z p. Piotrem od samego początku i jestem bardzo zadowolona z jego metod nauczania. P. Piotr potrafi przekazać bardzo dużo cennych wskazówek przydatnych do jazdy codziennej oraz do egzaminu. P. Piotr jest świetnym instruktorem, wykonuje swoją pracę bardzo profesjonalnie. Miałam wielkie szczęście, że trafiłam do p. Piotra bo to dzięki niemu zdałam egzamin:):):) Z czystym sumieniem polecam wszystkim OSK „OLIWKA”, a w szczególności zajęcia praktyczne z p. Piotrem:):)
Dziękuję również panu Piotrowi K. za wiarę we mnie:):):)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Polecam pana Piotra C.:):)

proszę zauważyć ze wszystkie opinie o Tym Instruktorze są wydane przez młode dziewczyny,które przez presję i namowę Instruktora piszą taką opinię.mogę stwierdzić że uczy {szkoli} nie najgorzej ale do wspaniałości brakuje Temu Panu bardzo dużo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Re: Polecam pana Piotra C.:):)

Bzdura! Piotrek C. miałby namawiać kogoś i co gorsza wywierać na kimś presję, by napisał o nim pozytywną opinię???!! Śmiechu warte! I w ogóle na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Skąd wiesz, kim byli autorzy/ autorkii tych opinii??? Mam 27lat, jestem kobietą i nikt do pisania mojej opinii mnie nie skłaniał, nawet ani słowem o niej nie wspomniał! Piotrek C. to skromny facet, który jest tak dobry w swoim fachu, że żadnej sztucznej reklamy robić sobie nie musi.... ;) Chyba kogoś zazdrość zżera, że Piotrek C. ma największą ilość kursantów
(i kursantek!:)) i tyle! Pozdrowienia dla SUPER, HIPER THE BEST INSTRUKTORA- PIOTRKA C. OCZYWIŚCIE- Oby Ci się dalej dobrze wiodło!!! :)))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2