Polecam, polecam, polecam.

Witam, z przyjemnością podzielę się opinią na temat OTC w Gdyni. Moja opinia jest absolutnie pozytywna. Salon jest czysty, przyjemny i mimo wielkości Baltic oasis przytulny. Kilka gabinetów z bardzo gustownym wystrojem i wspaniałą atmosferą. Relaks w tym gabinecie to czysta przyjemność. Gama zabiegów i urządzeń bardzo szeroka i nowoczesna.
Osobiście mam przyjemność korzystać z zabiegów oxybrazji jetm, złotej maski, lasera ipulse i radio frekwencji.
Oceniam zarówno jakość zabiegów jak i efekty rewelacyjnie. Wykupiłam pakiety promocyjne i nie żałuję.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie z OTC, szczególnie p. Katarzynę !
Wizyty u was bardzo mnie cieszą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za uznanie:)
Zapraszamy na nasz funpage na FB : http://www.facebook.com/otconline
Czekają nowe promocje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam, polecam, polecam.

Bardzo mnie zaiteresowaly te zabiegi o ktorych piszesz.
Napisz prosze jakie sa efekty i jakie ceny ?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam, że tak późno ale wyjechałam.
Efekty mam bardzo dobre.
Szczególnie jet-m czyli okxybrazja naddźwiękowa i złota maska.
Miałam dość pomarszczoną i nieco ziemistą cerę, po serii 4-5 zabiegów zmiana jest nie do poznania. Wygładzenie i elastyczność na piątkę.
Ceny już dokładnie nie pamietam ale to było nie wiecej niż tysiac za cały pakiet.
Jesli mogę ci coś podpowiedzieć to warto umówić się na bezpłatną pierwszą wizytę, bo doradzają jakie i ile zabiegów trzeba mieć a poza tym dadzą ci na tej wyzycie duże promocje, których nie ma na stronie internetowej. Pytaj o p. Katarzynę, mi dała duuuże :) rabaty.
Czyli nie przejmuj się cenami z cennka, tylko idź bezpośrednio do gabinetu.

Masz 100% racji. Ta oksybrazja jest niesamowita.