Polecam porod w szpitalu na Zaspie

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Wszystkim dziewczynom, które nie maja pewności czy rodzic na Zaspie naprawdę ze szczerego serca polecam Zaspę. Nasza dzidzia ma już 3 miesiące. Miala doskonałą opiekę w tym szpitalu.Pobyt w szpitalu wspominam jak najfajniejsze wczasy ;). Poród- cesarka. Nie boli ani zastrzyk, ani cewnikowanie, potem nic nie boli, są cały czas dawane leki przeciwbólowe jeśli potrzebujesz. Położne- bajeczka. Tak zaangażowane, pomocne, opiekuńcze( zwłaszcza na oddziale pocesarkowym). Lekarze kompetentni, odpowiedzialni, pełni wiedzy i serdeczności. Nauczyłam się tam wszystkiego jeśli chodzi o pielęgnację dziecka no i naprawdę, serdecznie polecam. Byliśmy tez w szkole rodzenia -kompleksowa,specjalistyczna i potrzebna wiedza. Wszędzie dobrze, ale w szpitalu najlepiej, hahaha. Żarcik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam porod w szpitalu na Zaspie

>potem nic nie boli

Dawno temu też rodziłam na Zaspie, dobrze tamten czas również wspominam, ale pisanie powyższego to herezja jakaś ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jednak zostane przy klinicZnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rodziłam sie na klinicznej , ale historyjki o porodach tam mnie nie zachęciły jakoś;)

W moim przypadku chyba nakręciła mnie podobno adrenalina, serio było ok. Moze obkurczanie tylko cos bolało ;)

Adrenalina działa krótko, nie przez kilka dni...

No to może byłam twardzielką

Ja słyszałam duzo historyjek o zaspie.... Moja kolezanka rodzila 2013 cc i dziecko na policzku ma blizne do dzis... Lekarz zle zrobil naciecie.... Ale wiadomo kazdy nastawia sie na dany szpital i tyle... Osobiscie nie uwazam zaspy za zly szpiatal tylko uwazam że kliniczna jest lepsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rodziłam na Zaspie 2 razy SN, nie mam zastrzeżeń. Trzeci poród też bym tam planowała ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też rodziłam na Zaspie i było ok, tylko jak najdalej od ordynatora szpitala, jerzego zabula, strasznie bolesne badania przeprowadza i nie reaguje gdy pacjentka mówi że bardzo ją boli i nie wytrzyma, w moim przypadku niestety sprawiało mu to chyba 'przyjemność'... ohydny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...