Polecam salon Beauty Box a szczególnie Panią Ewelinę:)!!!

Byłam w salonie pierwszy raz. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panuje tam miła atmosfera. Szczególnie jeżeli chodzi o Panią Ewelinę to jedna z najbardziej doświadczonych fryzjerów z jakimi miałam przyjemność. Jest bardzo dokładna i widać, że wkłada w swoją pracę dużo serca, przez co efekt jest fenomenalny. Poświęciła mi bardzo dużo czasu i potraktowała jak prawdziwą klientkę. Pierwszy raz spotkałam się z tak pełnym profesjonalizmem. Idąc do salonu, myślałam że znów wyjdę niezadowolona z płaczem a było odwrotnie. Moje zniszczone loki przekształciły się w piękne gładkie włosy. Naprawdę polecam zabieg keratynowy(odżywiający włosy).
Wcześniej miałam bardzo duży problem z moimi włosami. Były one bardzo zniszczone i pozbawione blasku. Myślałam że już nic nie jest w stanie mi pomóc. Jestem pełna podziwu. Myślę, że jeżeli chodzi o fryzjera to tylko Beauty Box w Sopocie i oczywiście Pani Ewelina:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy serdecznie za miły komentarz. Nam również miło było Panią gościć i cieszymy się bardzo ze jest Pani zadowolona! pozdrawiamy i dozobaczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0