Polecam O.S.K. "ARTEX" dla wszystkich wahających się przyszłych kierowców. Co wyróżnia ten ośrodek od innych? Przede wszystkim profesjonalizm w każdym calu. Zaczynając od przesympatycznej pani z biura, która dopomoże w każdej sytuacji przez wykłady prowadzone przez nieprzeciętnego p.Arka, na których nawet po całym ciężkim dniu w szkole czy też pracy, nie można było wyjść bez uśmiechu na twarzy, a zmęczenie, które towarzyszyło znikało w niepamięci. Przyjęła się teza, że wykłady nudzą. Nie w Artex-ie! Tam zajęcia teoretyczne to przyjemność. A na koniec, jak to się zwykło mówić: "wisienka na torcie", niesamowity p.Krzysiu- mój instruktor. Człowiek złoto, zawsze uśmiechnięty, sympatyczny, nigdy nie podnoszący głosu, nawet wtedy, kiedy popełniałam notorycznie ten sam błąd. Uczy spokojnie, nienerwowo, a 2h nauki jazdy z nim mijały w mgnieniu oka. Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem, bez najmniejszego problemu. Instruktor na medal :) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom, którzy chcą w profesjonalnym gronie i w miłej atmosferze ukończyć pozytywnie kurs- szkołę jazdy ARTEX, a w szczególności rewelacyjnego i najlepszego z najlepszych instruktorów p.Krzysia :)