Polecam !!!!
Chociaż kurs ukończyłam na początku bieżącego roku to bardzo miło wspominam tam moją naukę. Teoria z Panią Grażynką była przyjemna, ławo przyswajalna, a co najważniejsze w dogodnych godzinach i terminach dla kursanta.To co sprawiało mi trudności zostało wytłumaczone "na chłopski rozum" i dzięki temu pamiętam to do dzisiaj :) Na kurs poszłam kompletnie "zielona" bez pojęcia o sprzęgle, biegach, nie mówiąc już o ogarnianiu lusterek. Pierwsze godziny miałam z Panem Pawłem , które miło wspominam ze względu na jego cierpliwość do mojego gaszącego się samochodu i początki ruszania na skrzyżowaniach :) Następne jazdy do końca kursu miałam już z Tomkiem, który jest bardzo cierpliwą osobę i z poczuciem humoru i co najważniejsze nauczył jazdy "na łuku", którego nienawidziłam :) Każde jazdy były dla mnie przyjemnością ale to dlatego też, że uwielbiam jeździć. Nigdy nie było problemu aby zawieść kursanta do PORD-u na egzamin czy cokolwiek tam załatwić. Zawsze można było liczyć czy to na Tomka czy Pana Marcina Atmosfera w tym ośrodku jest super oraz fajny klimat. Cena jak na Gdańsk jest przestępna bo w małym mieście moi znajomi płacili od 1400zl do 1600zł. Osobiście polecam wszystkim !!!!!! :)