Bardzo szybko i skutecznie naprawił moją zmywarkę. Najpierw telefonicznie poradził co samodzielnie mogę zrobić.(telefon odebrał za każdym razem) Po samodzielnej naprawie było trochę lepiej. Z górnego śmigła wyjęłam jakąś uszczelkę więc zadzwoniłam, żeby jednak p.Marek przyjechał . Przyjechał w uzgodnionym terminie. Od razu po włączeniu zmywarki wiedział co jej jest. Bardzo szybko naprawił. (był zbyt niski poziom wody) Zmywarka działa jak nowa. Oceniam na 7. A dlaczego, to już piszę. Pokazałam p.Markowi tą uszczelkę, spojrzał i stwierdził, że to nie od tej zmywarki. wydawało mi się to niemożliwe, bo wiem skąd ją wyjęłam. Okazało się że p.Marek miał rację. Przepłukiwałam wszystkie" rurki" wężem od prysznica i właśnie stamtąd uszczelka wypadła i została w śmigle. Dopiero mąż zauważył przeciekający prysznic w górnej łazience. Jestem pełna uznania dla p.Marka no bo jak można znać tak szczegółowo sprzęt. Koszt naprawy, praktycznie to koszt dojazdu. Świetny fachowiec, do tego sympatyczny.Polecam wszystkim