Polecam
Wiele lat zmagałam się z silnym trądzikiem stosując drogeryjne wynalazki i licząc, że samo przejdzie. Jednak czasami jest to problem bardziej złożony. Po długim czasie męczarni postanowiłam umówić się na wizytę u dermatologa (serdecznie polecam dr Jasiel-Walikowską) i nie żałuję. Po kilku niedopasowanych maściach dostałam kurację pochodną witaminy A. Wiele osób obawia się tego sposobu, ale przy codziennym nagminnym nawilżaniu skóry i ust praktycznie problem suchości znika. "Pomęczyłam" się około 7 miesięcy i od ponad pół roku moja twarz nie posiada ani jednego wyprysku. Z kilku warstw makijażu nie została ani jedna (: Nie żałuję wyboru.
Obsługa bardzo profesjonalna. Panie recepcjonistki zawsze miłe i pomocne. Jakość usług na najwyższym poziomie. Wyposażenie gabinetów bardzo spore. Czas oczekiwania na PIERWSZĄ wizytę może stanowić mały problem, aczkolwiek potem idzie jak z płatka. Ceny dostosowane do większości portfeli.
Polecam!
Obsługa bardzo profesjonalna. Panie recepcjonistki zawsze miłe i pomocne. Jakość usług na najwyższym poziomie. Wyposażenie gabinetów bardzo spore. Czas oczekiwania na PIERWSZĄ wizytę może stanowić mały problem, aczkolwiek potem idzie jak z płatka. Ceny dostosowane do większości portfeli.
Polecam!