Polecam :)

Temat dostępny też na forum: Gimnazjum nr 16
Jestem bardzo zadowolona, że chodziłam do tego gimnazjum! Nauczyciele dużo wymagali, uczyłam sie dobrze. Nie było łatwo, aby dostać bardzo dobre oceny, ale testy napisałam dobrze. Dostałam sie do jednego z lepszych liceów w Gdańsku, i chociaż mój wynik, który uzyskałam aby dostać sie do nowej klasy był jednym z gorszych, to teraz jestem jednym z lepszych ucznów. W gimnazjum nr 16 nauczyciele nie zawyżają ocen, tylko trzeba sobie na nie zapracować. Szkoła coraz bardziej sie rozwija pod względem wyposażenia. Sala gimnastyczna jest duża i dobrze wyposażona. Szkoła posiada kilka sal informatycznych i wyremontowane łazienki. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły i chciałabym do niej wrócić! :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nauczyciel chce to i tak Ci dowali

Jedno muszę przyznać, że jak jesteś arogancki, a przez to ulubieńcem nauczycieli, to możesz wiele zyskać. Ja mam wspaniały przykład, jak nauczycielka może pogrążyć uczniów których nie lubi. W pani KSB, spaprała oceny uczniom na dwa dni przed wystawianiem ocen semestralnych i nikt, jej nic nie zrobił, mimo reakcji uczniów i rodziców, na taką niesprawiedliwość. Jak tu wierzyć w moralność i pozytywne nastawienie nauczycieli i dyrekcji do uczniów. A teraz zbliża się koniec roku i wtedy pewnie znów nastanie zemsta i uczniowie dostaną po łapach ale ulubieńcy zyskają (bo pani musi zachować jakąś równowagę ocen). Ale teraz mam nadzieje że już tego tak nikt nie zostawi, dla dobra całej szkoły i uczniów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7