Re: Nie Polecam
~Niezadowolonamama
(9 lat temu)
No i to wychowanie w grupach wiekowych rownież jest wątpliwa sprawa. Moje dziecko jako, ze nie było mnie stać na 3 godziny angielskiego dziennie zostało przydzielone do grupy "mieszanej" (odrzutkow?), ponieważ ta grupa nie robiła nic. Na wszystko byli za mali... Ponieważ były z nimi dzieci 2,5 letnie. Pasowania nie mieli, dnia mamy nie mieli. A gdy pytaliśmy czemu to słyszeliśmy, ze takie było założenie ze beda w mieszanej grupie, tylko nikt nigdy nie powiedział, ze to oznacza ze ciagle na wszystko beda za mali. Moje dziecko ma w tej chwili 5 lat. Nigdy nie brało udziału w żadnym przedstawieniu bo ciagle jest na to za małe. A gdy juz było najstarsze w tej grupie bo starsze dzieci odeszły do zerówki...
na jasełkach zostały przedstawione "a to nasza najmłodsza grupa" tak jakby 5 łatki nie istniały... Dodam, ze to tylko kropla w morzu mojego niezadowolenia. Mam ogromny żal do tego przedszkola. Bardzo żałuje ze gdy wybierałam przedszkole dla swojego dziecka nie znalazłam o nim żadnej opini. Juz wiem czemu...
0
1