Polecam!
Byłem na dwóch niezależnych seriach rehabilitacji (kręgosłup/bark) i jestem zadowolony. Placówka przyjmuje zarówno prywatnie, z ubezpieczenia, jak i na fundusz. Na wolny termin nie czeka się długo, pory zabiegów są dość elastyczne. Ze względu na dużą ilość pacjentów personel jest trochę zabiegany, ale bardzo uprzejmy. Wyposażenie jest bardzo dobre, mają zarówno maszyny do fizykoterapii (laser, ultradźwięki itp.) jak i dużą ilość sprzętu do ćwiczeń ruchowych (kinezyterapii). Jedyna uwaga to radziłbym trochę bardziej zadbać o czystość np. okularów ochronnych i innych często używanych przedmiotów. Na oddzielną pochwałę zasługuje staranność i zaangażowanie wykazane przez panie rehabilitantki. Szczególnie chciałbym wyróżnić panie Alicję, Danutę i Aleksandrę N. - zawsze cierpliwe i pogodne, skrupulatnie badały przyczyny powstawania bólu, wykazywały się dużą inwencją w doborze ćwiczeń, chętnie odpowiadały na wszystkie pytania pacjenta i dobrze współpracowały ze sobą. Zakończyłem ostatni cykl zabiegów wzbogacony o wiedzę, która pomoże mi przeciwdziałać kolejnym urazom. Serdecznie pozdrawiam panią Olę, która umie zarazić wszystkich dookoła swoją pozytywną energią. :)