Zgłosiłem się do pracowni Vimart w poszukiwaniu pierścionka zaręczynowego, rozczarowany ofartą popularnych "sieciówek" jubilerskich. Zależało mi na niebanalnym lecz skromnym pierścionku, który poza diamentem posiadałby także kolorowe kamienie (np. szafiry). Pan Wojciech zaproponował stworzenie indywidualnego pierścionka wg mojego opisu. Pomógł mi w wybraniu kamieni a takżę wskazał możliwości ich osadzenia (wybrałem kamienie osadzone kanałowo). Efekt finalny przeszedł moje oczekiwania! Pierścionek wyglądał dokładnie tak jak go opisywałem, a cena końcowa pomimo indywidualnego projektu była wciąż atrakcyjna. Co więcej, w przeciwieństwie do pracowników "sieciówek", Panowie w pracowni Vimart nie traktują klienta jak jelenia, któremu trzeba wcisnąć co sie da, odebrać pieniądze i zatrzasnąć drzwi przed nosem. Podchodzą do klienta bardzo życzliwie i serdecznie, miałem wręcz wrażenie, jakbym był ich stałym, wieloletnim klientem :) Polecam wszystkim, a sam z pewnością wrócę wkrótce do Vimart w poszukiwaniu obrączek