Polecam w 100%

Temat dostępny też na forum: Liber - Szkoła Podstawowa
-Polecam rodzicom szukającym dla swoich pociech dobrej edukacji w przyjaznym otoczeniu. Szkoła kameralna, ale tętniąca życiem. Miejsce bezpieczne, przyjazne, dzieci ZAUWAŻONE. Kadra profesjonalna, oddana swojej pracy i co rzadko obecnie się zdarza lubiąca swój fach. W kontaktach z rodzicami bardzo otwarta. Uczy się tu nasze dzieci samodzielności, odpowiedzialności, systematyczności, kreatywności. Miejsce to w mądry sposób rozwija. Dzieci są w ciekawy sposób motywowane, liczne atrakcyjne zajęcia dodatkowe, wycieczki, brązowe/białe/zielone szkoły. Każdy znajdzie coś dla siebie w przyjaznej atmosferze. Moja córka jest zachwycona szkoła:-) i z radościa chodzi do niej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Również polecam. Fantastyczne podejście do dziecka, od najmłodszych klas opieka psychologa, który podpowie co możemy poprawić i na co zwrócić uwagę. Mala ilość dzieci w klasie ma wpływ na poświęcanie im uwagi, każde dziecko jest otoczone opieką. Dyrekcja reaguje na uwagi rodziców. To szkoła, która pokazuje dzieciom - że jest fajna i warto tu przychodzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...