Polecam z czystym sumieniem

Skorzystałem z usług tej firmy i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Gdybym przeczytał niektóre z tych opinii wcześniej pewnie bym się wystraszył. Nie wiem kto je pisze, jacyś frustraci chyba. Sam korzystałem już z wielu serwisów, łącznie z autoryzowanymi i ten jest moim zdaniem najlepszy. Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Polecam z czystym sumieniem

Jestem jednym z tych "frustratów", który 3 razy jeździł do nich z alternatorem, który był wadliwy i do wymiany. Trzeba było prosić żeby zawieźli na Hutniczą. Czemu od razu nie zawiozłem alternator sam na Hutniczą? Bo za pierwszym razem powiedzieli, że sami naprawiają, po czym okazało się, ze "naprawa" to demontaż-montaż alternatora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Polecam z czystym sumieniem

To nie frustraci tu piszą, a ludzie naciągnięci przez tę firmę. Pracują tam sami praktykanci zdolni jedynie do wymontowania części i zamontowania nowej. Bardziej skomplikowane przypadki są poza ich zasięgiem, co nie przeszkadza kasować za tzw diagnostykę polegającą na stwierdzeniu, że auto jest zepsute - a co należy zrobić by sprawność przywrócić już nie wiedzą. Auta nie naprawią (dobrze jeśli przy okazji dodatkowo niczego nie popsują). Za to z pewnością je zbrudzą smarami i olejami. Zadowolonym można być chyba tylko z przechowywania tam opon, pod warunkiem że się nie widzi jak są przechowywane:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4