Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni

Opinie do artykułu: Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni.

Po bijatyce chorzowskich pseudokibiców z Meksykanami na gdyńskiej plaży zatrzymano trzy osoby, jedna trafiła do szpitala z raną kłutą. Za awanturę przeprasza Wojciech Szczurek, jeden z gdynian proponuje wspólne żegnanie marynarzy flagami Meksyku.Do agresywnych zachowań pseudokibiców Ruchu Chorzów, którzy w niedzielę rano przyjechali do Gdyni na mecz Pucharu Polski z Arką, dochodziło już od przedpołudnia. Duża ich grupa piła alkohol na miejskiej plaży w śródmieściu Gdyni.- Odpalali petardy na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczypanie kobiet w d*pę jest jezykiem uniwersalnym, tak się przedstawili na plaży

a potem rozmowa była już na migu - przy użyciu rąk. to także międzynarodowy język

światowo się zrobiło w gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

JESTEŚ KRETYNEM

jeśli wierzysz w to, co przeczytasz bez chwili zastanowienia. To a propos cytatu. Do reszty nawet nie chce mi się ustosunkować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na filmie widać ,że to kibole zaatakowali. Jak stado bydła rzucili się w stronę

GOŚCI (bo Meksykanie byli przecież goszczeni przez miasto)I jak głupie bydło zaczęli tratować bezbronnych.Nawet jeżeli wcześniej były zaczepki słowne to jakim prawem odpowiedzią na nie był atak fizyczny? Jakie wątpliwości ma policja? Zaczepki są usprawiedliwieniem dla mordobicia? Zaczną bronić kiboli bo "olali" sie na wezwanie z plaży iteż boja sie kary ?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

wystaw mexom swoją kobietę w ramach przeprosin.

moze być 10 mexów na 1 babkę. Oni tak lubią - zawłaszcza na plazy w obcym kraju.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

A ilu kiboli Ruchu miało ze sobą

meksykańskie bagnety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

luz, Szczurek jak zwykle chciał zabłysnąc PRem,ale się walnął tym razem

korzyść jest taka, że nie uwierzy już we wszystko, co mu lewaki o kibolach beda opowiadać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale kozaki z tych chanysów skaczą w 10 po 1 małym mexico

Ale musieli się go strasznie bać skoro nikt z nim na solo nie chciał. Najśmieszniejszy jest ten co mu kilka razy z ręki poprawia mimo że facet leży już nieprzytomny.
Tacy właśnie są kibole. Bezmózgie tępe BYDLAKI.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

do Piotrek

Tak właśnie było. Banda kiboli zaatakowała Meksykanów.
Ja również złożę zeznania. Co prawda jestem już poza Trójmiastem, ale mam nadzieję, że na każdy posterunek można się zgłosić.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

meksykanie

MEksykanie to przeciez analfabeci :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I nic. Wychodzi na to, że meksykanie to takie same wieśniaki jak kibice Ruchu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ewentualne winy mexów cie nie interesuję., widocznie ta bita kobieta to nie była twoja krewna.

żal.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz jakieś statystyki tudzież dowody...

...ile Polek zostało zgwałconych wczoraj na plaży? To ciśnij do prokuratury.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

czyli morał z tego taki, że alkohol tylko mądrej głowie służy

i to też nie na słońcu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie

.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Ja popieram reakcję chłopaków. Jak przyjdzie do obrony naszego kraju to tylko kibicie wyjdą walczyć na ulicę"

Tak pójdą bronić.... w karnych batalionach. Ta hołota nie nadaje się na regularne wojsko. Nawet do partyzantki się nie nadają. Zero poszanowania dyscypliny. Ich motto "Polska kibolska" wiele wyjaśnia co siedzi w ich mózgach. Dla nich patriotyzm polega na bójkach,rozróbach, na atakowaniu słabszych... Chociaż nie, kibole nadaliby się do dywizji Dirlewangera w której nikłą wartość bojową zastępowaliby okrucieństwem i atakowaniem 30 na jednego
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

no co ty, przeciez juz napisano tutaj, ze tulipany zrobili z butelek, ktorymi rzucali w nich chorzowscy.

zrecznie lapali te butelki w locie, jak ninja. A noże, no mój Boże, jakie noże :) Pamiątkowe nożyki to otwierania listów, bo to miłośnicy literatury są.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0