Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni

Opinie do artykułu: Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni.

Po bijatyce chorzowskich pseudokibiców z Meksykanami na gdyńskiej plaży zatrzymano trzy osoby, jedna trafiła do szpitala z raną kłutą. Za awanturę przeprasza Wojciech Szczurek, jeden z gdynian proponuje wspólne żegnanie marynarzy flagami Meksyku.Do agresywnych zachowań pseudokibiców Ruchu Chorzów, którzy w niedzielę rano przyjechali do Gdyni na mecz Pucharu Polski z Arką, dochodziło już od przedpołudnia. Duża ich grupa piła alkohol na miejskiej plaży w śródmieściu Gdyni.- Odpalali petardy na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jeden z mieszkańców Gdyni zaproponował, by mieszkańcy miasta wspólnie pożegnali meksykański żaglowiec, który wypływa w

Pożegnajcie ale mołotowami.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

Filmy wideo z monitoringu pozwalają na zrekonstruowanie przebiegu wydarzeń na gdyńskiej plaży. Okazuje się, że meksykańscy marynarze w niekulturalny sposób zaczepiali młode kobiety i obrażali plażujących kibiców. Po kilku minutach jeden z nich nie wytrzymał i odepchnął Meksykanina. Wtedy rozpoczęła się szamotanina. Według naszych ustaleń, to obcokrajowcy byli bardziej agresywni. Jako broni używali butelek z utrąconym dnem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

A może by tak zatrzymać do wyjaśnienia

tych co używali noży ??? Zdaje się że popłyną sobie bezkarni ., a matołki będą machali im chusteczkami i ślinili sie na pożegnanie.
Nic nie mam do ocokrajowców , ale oni już w Szczecinie pokazywali na co ich stać. Bezkarność rozzuchwala .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie przekonasz gości głosujących na palikota
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

brawo :)

super komentarz, nieźle się uśmiałem :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

SWOŁOCZ BEZ OPIEKI = WIELKA ROZPIERDUCHA

A w Policji tego nie wiedzą :) i jak tu szanować stróżów prawa?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Wiczlino do Szczurka mogli pojechać

ciekawe jaką odezwę by wydał do narodu czy uciekł by do pobliskiego lasu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

NEWS! To meksykanie sprowokowali bójkę na gdyńskiej plaży

"Z nagrań monitoringu jednoznacznie wynika, że to meksykańscy marynarze sprowokowali wczorajszą bójkę na gdyńskiej plaży dowiedział się reporter RMF FM. Zaczepiani przez kilka minut kibice oraz turyści w końcu nie wytrzymali i odpowiedzieli na zaczepki."
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 19

a dlaczego ma go wyrzucać?

Kto jest odpowiedzialny za przemarsze i pobyt kibiców?..Policja!!!...czas to w końcu powiedzieć, że to Policja dała ciała...widać na filmach jak podejmują interwencje...zupełnie nieudolnie, nie panują nad sytuacją...jakieś dyskusje z tłumem..co to w ogóle jest???...dowódca akcji do ukarania!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już media prostują informacje ...

Monitoring wskazuje jednoznacznie, że bójkę sprowokowali Meksykanie

Byłem na plaży od rana. Kibole wkurzali strasznie, bo byli głośni i odpalali petardy na plaży. Z kolei Meksykanie byli nachalni, głównie w stosunku do młodych dziewczyn, które zaczepiali (tak, że też nie są bez winy).
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 12

powinni cały ten ludzki śmieć z chorzowa pozamykać

jeszcze tych kilku gliniarzy którzy brutalnie rzucili na ziemię i zakuli w kajdany ofiarę pobicia z Meksyku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Policja powinna ruszyć tyłek i być tam 3min po rozpoczęciu burdy to by mieli winnych.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aha! A ja dodam

że w Meksyku prześladują mniejszość polską!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wg RMF-u

to mozliwe, ze meksykance zaczeli bojke, takze powstrzymalbym sie z waszymi zjadliwymi komentarzami
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12

Brudni chorzowscy rasiści

Cholerni chorzowscy rasiści niech wracają do swojego zapyziałego miasta i tam się bujają....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14

heh

XXI wiek, Państwo w środku Europy, niby cywilizowane i z demokracją, a w biały dzień grupa kilkuset osób bezkarnie napada innych na miejskiej plaży, interwencji odpowiednich służb brak ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przecież to oczywiste!

Winni są rzecz jasna agresywni, napakowani i niezmiernie niebezpieczni Meksykanie. Byłem na ich żaglowcu. Tam każdy obywatel Meksyku był wyposażony w co najmniej trzy noże i dwie race. Każda kobieta przed wejściem na pokład dostawała klapsa w pupę. Polska młodzież spotykała się z rasistowskimi hasłami ze strony Meksykanów. Kilku naszych nawet wyrzucili za burtę. Nie muszę chyba wspomnieć, że na pokładzie leżały dziesiątki jak nie setki pustych butelek po piwie. Uff, całe szczęście, że udało mi się ujść z życiem. Tak groźnych ludzi dawno nie spotkałem. Poczułem się dopiero bezpiecznie na plaży wśród naszej solidnej kulturalnej i inteligentnej młodzieży z Chorzowa. Można by rzec - kwiat narodu Polskiego. Wsparli mnie uśmiechem i miłym słowem. Od razu się lepiej poczułem.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 13

Smieszne to jest.

To jest czczenie ale tylko w waszym durnym mniemaniu. Niestety wam sie wydaje ze macie monopol na prawde i racje co i jak trzeba czcić. A to po pierwsze trzeba tępić, a po drugie przypomina doktryne pewnej liczacej sie grupy politycznej.
Won z naszej rzeczywistości pseudo czciciele!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5