Policja: zamykajmy sopockie kluby o 3 w nocy. Sprawą zajmie się Rada Miasta

Opinie do artykułu: Policja: zamykajmy sopockie kluby o 3 w nocy. Sprawą zajmie się Rada Miasta.

Sopoccy policjanci chcą, aby miasto nakazało zamykanie lokali rozrywkowych nie później niż o godz. 3 w nocy. Ich zdaniem ma to zwiększyć bezpieczeństwo w Sopocie, bo statystyki pokazują, że do największej liczby przestępstw i wykroczeń dochodzi między godz. 4 a 5 nad ranem.

Tajemnicą poliszynela jest w Trójmieście fakt, że Sopot ma spory problem z bezpieczeństwem - szczególnie w weekendy, w godzinach nocnych, gdy do miasta przyjeżdżają imprezowicze z całego regionu. Jakiś czas temu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle lat im zajeło aby w końcu stwierdzić, że to wina klubów...

No brawo, a Karnol dalej zamykałby sklepy monopolowe w Sopocie czynne do 23 :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech lepiej wezma sie za ulice i chodniki

Jak byl mroz i snieg to w Sopocie szklanka na ulicy, zero posypania. Teraz poscierane znaki poziome. Slabo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wladza nie radzi sobie z miastem?

Trzeba zmienic wladze.

kompromitacja komendanta

jesli Pan komendant naprawde cos takiego zaproponowal i to jeszcze w formie listu otwartego , to sie po prostu skompromitowal.
to najlepszy dowod ze niestety stanowisko znacznie go przerasta.
brak logiki. eskalacja negatywnych zachowan przesunie sie w czasie jak ktos wczesniej slusznie juz zauwazyl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zakaz oddychania w sopocie od 3 do 6 . A moze lepiej godzine policyjna zrobic? To wszyscy uciekna imprezowac do Gdanska I Gdyni a Sopot bedzie wyludniony jak Czarnobyl.

Tak, tak, tak

Właśnie na taki komentarz liczyłem!

A co to znaczy? Że nie można sobie wynajac lokalu na np. wieczór panieński, albo ur.? Ręce opadaja, a jaka była argumentacja tego zakazu?

Kurort....hahahahahahahaha chyba syfiasta dziura

Tawarisz beria radzi

Bedzie dobrze, to bedzie dobrze...a jak nie bedzie dobrze, to bedzie niedobrze...

Babciu melaski i pod kocyk...taka moja rada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Meta oczywiscie !

Ja lokale maja byc otwarte do 2 w nocy

To ja proponuje wydłużyć służbę do 36 godzin.

Przydałaby sie sprzedaż piwa w plastikowych butelkach i na dowód by wiedzieć kto i ile kupuje.

A może to kolejny krok

UM Sopot by zaszkodzić klubom. Tak jak zakazał klubom, barom usytuowane przy pasie nadmorskim organizowanie imprez zamkniętych dla osób prywatnych (wyłącznie zgraja z UM może sobie wynająć lokal) oraz żadnych iwentów na plaży. Co za problem namówić komendanta aby napisał "list otwarty" z prośbą o nakazie zamykania o 3?

komendancik....

Puknij się pan w cymbał albo walnij baranka o ściankę. A gdzie posterunek mobilny ? Przestań wchodzić w 5 liery prezydentowi i wojewódzkiemu. Wracaj do Pucka ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja o 1 dopiero wychodzę z domu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe dawno chyba nie wychodziles z domu

Zamknąć wszystko!

Komisariat też!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tam do klubów nie chodzę, wolę się uczyć i w spokoju popić herbatę z miodem i cytryną
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1