Polish Paddy Company - Uwaga naciągacze i ignoranci

Jeżeli prowadzicie Pokoje Gościnne, Kwatery, Motel, Hostel, Hotel Pracowniczy itp, uważajcie na firmę POLISH PADDY COMPANY. Ogromne problemy z płatnościami. jak chcesz wymóc płatność, to Prezesi firmy w ogóle z Tobą nie rozmawiają, tylko ze swoimi pracownikami. Ty możesz sobie pogadać z sekretarką, z którą dosłownie nic nie załatwisz. Dopiero wezwanie Policji jakoś wymogło przelew. Możesz sobie pisać pisma, wysyłać zasady płatności itd. Traktują Cie jak śmiecia. Firma, jak się okazuje ma problemy z zorganizowaniem nawet 360.00 PLN Płacą tylko przelewami i potrafią spóźnić się nawet miesiąc, robiąc przy tym z Ciebie wała na maxa. Uwaga w szczególności na prezesa o imieniu Grzegorz. Kompletny ignorant i KŁAMCA. Albo pobierajcie opłaty z góry albo bierzcie pały i przegnajcie te firmę z waszego budynku. Więcej Informacji udzielam mailowo, a jak zachodzi potrzeba, to też telefonicznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejna informacja

Nie dajcie się nabrać. Jak się dowiedzieliśmy, mają ogromne długi, a zadłużenie u nas, bądź co bądź dla nas wielkie, w porównaniu to kropelka w morzu. Skunksy nie płacą swoim dostawcom, a roboty robią ogromne, więc można sobie wyobrazić sumę. Ja się dałem nabrać i głupio mi z tym, więc Wy się nie dajcie.
Jeśli ktokolwiek miał z tą firmą, nawet najdrobniejszy problem, prosimy o kontakt. To jest ważne, bo takich trzeba tępić i wsadzać tam gdzie ich miejsce. Żeby już nikogo więcej nie oszukali i nie skrzywdzili. Zróbmy coś żeby inni im podobni zaczęli się bać. Organizujemy też wyjazd do Katowic w celu odzyskania choćby w towarze. Ważny jest czas, żeby nie zdążyli nic wywieźć.
lucky-hostel@wp.pl

Re: Kolejna informacja

Jeśli ktokolwiek może pomóc w odzyskaniu pieniędzy, proszony jest o kontakt.

Osoba odpowiedzialna za te zadłużenia to Wice prezes tej firmy i prezes kilku innych. Więcej danych pod tym linkiem: http://www.ktokogo.pl/Grzegorz_Raczek

kontakt telefoniczny w pomocy odzyskania pieniędzy 530 961 835

witam
zbieram informacje o Polish Paddy Company, wszelkie info mile widziane, sam nie posiadam zbyt wiele bo dopiero zaczynam się rozglądać po okolicy :) mój mail t.jarlowiecki@szuba.poznan.pl

tez, niestety jestem oszukana przez PPC. Sprawa jest w sądzie, ale oni nie maja majatku, więc sprawa jest chyba przegrana. Sa beszczelni, że jeszcze się w Trojmiescie kręcą, bo moja sprawa jest z 2009 roku

W chwili obecnej szukamy poszkodowanych którzy ponieśli straty poprzez nieuczciwe działania Polish Paddy Company Sp.z.o.o. Mając na względzie problemy z wyegzekwowaniem należności z tejże spółki chcemy skierować wniosek o ściganie prezesa oraz wiceprezesa jak również osób które współpracowały z tymi osobami czerpiąc z tego korzyści. W chwili obecnej sprawa jest rozwojowa i napewno na bierze rozmachu w ciągu kilku tygodni poprzez działania prokuratury z Katowic oraz oddziału do walki z Przestępczością Gospodarczą. Wszystkich zainteresowanych odzyskaniem swoich pieniędzy i doprowadzenia do ukarania nieuczciwych przedsiębiorców prosimy o kontakt pod numerem telefonu 794924233 numer jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00 do 17.00.

Co to znaczy nie mają majątku? Niech policja w ramach sprawy zażąda po numerach NIP ich zeznań podatkowych z US Itd.

Firma praktycznie nie istnieje, siedziba zamknięta, telefon stacjonarny nieaktywny, komórki nie odpowiadają.

W dniu dzisiejszym zostało złożone zawiadomienie w Komendzie Policji w Katowicach w związku z oszustwami jakich dopuścił się zarząd spółki P.P.C na rzecz naszej podmiotu gospodarczego z terenu Śląska w zawiadomieniu zostało wskazanych kilka innych firm, które również zostały oszukane na znaczne kwoty. Prosimy o kontakt telefoniczny osoby oraz firmy poszkodowane przez firmę Polish Paddy Company.
Numer telefonu 794-924-233 lub biuro@opecco.pl

Re: Polish Paddy Company - Uwaga naciągacze i ignoranci

eh sprawdz sobie w słowniku co znaczy słowo ignorant i dopiero wtedy je używaj jak juz będziesz wiedział co znaczy.Padaka

A ty językoznawca, czy co? Bo jeśli tak, to słaby. A jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia w tej sprawie,to zwyczajnie się nie udzielaj.Najlepiej sam posiedź nad słownikiem i sprawdź tego ignoranta, bo to słowo oznacza dokładnie to, o czym pisze ten gość.

Jaki był finał sprawy?

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...