Polmed rehabilitacja

Temat dostępny też na forum: Polmed S.A.
Jeżeli chcielibyście skorzystac z rehabliatcji polecam Przychodnie Polmed na Zaspie,naprawdę swietna organizacja,miła i fachowa obsługa i na uwagę zasługuję Pani Agnieszka ,która naprawdę swietnie masuję polecam ja,sama korzystałam z jej usług , rownież pan Robert który wymyśla niesamowite cwiczenia.Naprawdę gorąco polecam ta przychodnię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Polmed rehabilitacja

A jaki tam jest koszt masazy?wiesz moze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

organizacja? ludzie musza stac w gigantycznych kolejkach, a zapisywali tylko 20osob, nastepna tura za miesiac i kto pierwszy ten lepszy! ludzie musza kwitnac na az dworze zeby sie zarejstrowac na wizyte ktora jest za miesiac a pozniej kolejny miesiac na rehabilitacje.
nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To ta co wymyslila ten post to pewnie reklamuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam bardzo ja rownież mogę polecic rehabilitację w Polmedzie,bo sama rownież korzystałam z ich usług i jeszcze na pewno skorzystam,a jeżeli chodzi o kolejki to jak w każdej przychodni są długie więc proszę nie wypisujcie takich bzdur ,ja natomiast dostałam się bardzo szybko,w bankach równięż są kolejki i nikt o tym nie piszę,więc czasami ugryżmy się w język, jęzeli chodzi o masaże to polecam równięz jak moja poprzedniczka panią Agnieszke naprawe super ma technikę i rownież fajne masuje pani Madzia:), w ogóle super obsługa.Naprawe godni są polecenia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I JA TEŻ POLECAM PANIĄ AGNIESZKĘ I PANA KACPRA. ATMOSFERA BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. A KOLEJKI DO REHABILITACJI SĄ WSZĘDZIE, NIE TYLKO W POLMEDZIE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TAK ZGADZAM SIĘ Z PANIĄ, PANI AGNIESZKA JEST TAKA DROBNIUTKA I CHUDZIUTKA A TYLE MA SIŁY I FAJNĄ TECHNIKĘ MASOWANIA,PODOBNIE JAK PAN KACPER TEŻ ZASŁUGUJE NA POCHWAŁE BO TEŻ MNIE MASOWAŁ,W OGÓLE CO TU MÓWIC NAPRAWDĘ POLECAM TĄ PRZYCHODNIE I PAN MACIEK KTORY UMAWIA NA ZABIEGI JEST BARDZO SYMPATYCZNY.pOZDRAWIAM ICH GORĄCO:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Robert jest najlepszy. Groziła mi operacja kręgosłupa, a ten nieduży, sympatyczny facet postawił mnie na nogi-dosłownie:)Zawsze uśmiechnięty, grzeczny, bezproblemowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...