Polowanie na czarownice

Temat dostępny też na forum: Polowanie na czarownice
Opinie do filmu: Polowanie na czarownice.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bez

horror dla młodzieży, słabiutki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

bez

Fajny film dla dzieci młodzierzy i dorosłych...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

Naprawdę polecam bałam się zabrać dzieci na film ale po obejrzeniu go stwierdziłem że nadaje się dla nich i poszłam na niego z nimi drugi raz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawy film
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

TATO BŁAGAM CIĘ ZABIERZ NAS TAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Janek Klatka w akcji.

Nie oglądałam i nie pójdę na następny wydumany film z Jankiem Klatką w roli głównej. Amerykanom brakuje dobrych scenariuszy natomiast nie brakuje pieniędzy więc zalewają świat swoimi produkcjami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Janek Klatka w akcji.

Chyba Mikołaj?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Janek Klatka w akcji.

nie oglądałeś to nie oceniaj!
film był świetny, troche horroru ale fajny.. polecam ! : )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W miarę dobry

Film przeciętny - dla mnie za mało zwrotów akcji, dopiero tak na prawdę na końcu zaczyna coś się dziać. Można obejrzeć, bo nie nudzi, ale szału również nie robi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

super

film wydawał sie fatalny nie nastawiałam sie na nic niezwykłego ,poszłam do kina synem i zostałam mile zaskoczona naprawdę polecam film jest b.fajny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahaha

Film nie dorównuje Harremu Poterowi ale jest dosyć udany ciekawy i interesujący.Idealny na nudne zimne wieczory polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

zawiodłam się

Dawno nie widziałam tak beznadziejnego filmu i to z taką obsadą. Dla mnie to jest pomyłka, temat można by wykorzystać o wiele lepiej. Siedziałam w kinie i oczom własnym nie wierzyłam, że jest taki byle jaki, w zasadzie jestem bardzo otwarta na różne style w kinie, ale to mnie powaliło w negatywnym znaczeniu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nieznajomy ; D

Własnie wybieram sie na ten film ; przeczytałam wasze komentarze i mimo wielkiemu zdziwieniu postanawiam pojsc ....

Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje ... papa ; **
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

d

ile ten film trwa ? xd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

90

TRWA 90 MINUT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 90

Trwa 120 minut ;D

POLECAM FILM!!!

.

heh film slaby, jak nie bardzo slaby zdecydowanie nie polecam. Nicolas Cage w dlugich wlosach sory mnie jakos nie przekonuje, fabula plytka nic specjalnego, jedyny plus jaki jest w filmie to grajacy tam Ron Perlman. Jesli sie zastanawiasz czy isc z dziewczyna na ten film czy na pizze/browarka to ja zdecydowanie odradzam ten film

Nicolas Cage jak zwykle super!

Film może nie każdego powali na kolana, bo nie każdy lubi fantasy a w sumie fabuła choć częściowo oparta na faktach (krucjaty i nagonki na czarownice w średniowieczu), to jednak główny wątek jest dość fantastyczny i efekty jemu są głównie podporządkowane. Mi się podobało. Ciekawe przedstawienie młodej dziewczyny opetanej przez diabła. No i Nicolas Cage w roli rycerza, który mimo swoich grzeszków umie się odnaleźć w każdej sytuacji i wychodzi na bohatera... chociaż ginie, ale... w słusznej sprawie. Fajny film - POLECAM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Bridget Jones: Szalejąc za facetem [ukrainian dubbing] (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bridget Jones: Szalejąc za facetem . Przeczytaj o filmie.

Moje ulubione ciasto (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Moje ulubione ciasto . Przeczytaj o filmie.

Pleasure (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pleasure . Przeczytaj o filmie.