Polski Rock&Roll początek drogi, wystawa kolekcji Franciszka Walickiego

Zapraszamy na wystawę kolekcji Franciszka Walickiego pt. "Polski rock&roll początek drogi". Wystawę można zwiedzać w Krzywym Domku w Sopocie, na II piętrze w Sali Konferencyjnej. Wśród eksponatów unikatowe plakaty, stroje estradowe gwiazd polskiej sceny i inne.Wstęp jest bezpłatny.Serdecznie zapraszamy!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekanie

Po prostu nie mogę się doczekać zobaczenia tej wystawy. I na pewno przyjadę by razem z organizatorami "wrócić" do tamtych NIEZAPOMNIANYCH chwil.

Opinia

Nie mogłem się doczekać obejrzenia tej wystawy i....rozczarowanie. Otóż organizatorzy zakpili sobie ze zwiedzających i w internecie podali, ze wystawa czynna jest w godz. 17-19. a w rzeczywistości od 12-17. Fajny kawał. Pewnie dla zachęty(!). Dobrze, ze miałem się gdzie zatrzymać, bo w przeciwnym razie mój wyjazd byłby na darmo.
A wystawa? Za mało eksponatów, jakieś gadżety do kupienia były na pewno wskazane, kopie plakatów, zdjęcia itp.
W sumie polecam. Pozdrawiam "dowcipnych " organizatorów.

Inne tematy z forum

Sztuka broni się sama (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na akcję "Sztuka broni się sama", czyli Gdyńska Galeria Sztuki Współczesnej w Noc...

Święto Kapusty - Dożynki Gdańskie (3 odpowiedzi)

Gdańska Fundacja Integracji Społecznej - Ośrodek Sportów Konnych wraz z Radą dzielnicy Orunia -...

Dr Misio (5 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncerty zespołu Dr Misio - bilety już w sprzedaży! Po sukcesie wiosennej trasy...