Polskie drogi

To co się dzieje na polskich drogach to jest tragedia!!! Dzisiaj jechalem do Otomina po zimie i jak wróciłem to myślałem, że nie mam nadgarstków, a maiałem amory miękkie. Powinni jakaś odzielna droge zrobić do otomina, wogle na tych dojazdowkach do obwodnic, chyba najlepiej jest na slowackiego bo tam jest ulic, chodznik i las gdzie sa w maire dobre sciezki. Może ktoś ma z ujeściska inną trase do otomina. Ja wspólczuje mojemu trenowoi ktory dzisiaj jechal bez amorow. Jestem ciekawy jak jest roznica miedzy drogami na tour de polonge a drogami np. tour de france. Powedzenia dla reszty i polskich drog
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polskie drogi

chlopie ile Ty masz lat?

moge sie zalozyc, ze piwa to by mu nie sprzedali :)

moze czas najwyższy ćwiczyć nadgarstki? ;> pozdro dla wszytskich początkujących kolarzy.

za młody jest na to....:)

AKI napisał(a):

> moge sie zalozyc, ze piwa to by mu nie sprzedali :)

To sie mylisz bo już nie raz sprzedali. A co ma wiek do polskich dróg?

Ps moze posmieniejemy sie z was

> moge sie zalozyc, ze piwa to by mu nie sprzedali

Zależy od jakiego sprzedawcy :D :D Niedaleko mnie jest taki sklep, gdzie facet sprzeda browca nawet 13 latkowi (jeśli ten ma z nim dobre stosunki) :)

A co do polskich dróg, to po części masz rację... Gdzieniegdzie, to lepiej wziąć rower full-suspension z prześwitem 30 cm i iść pojeździć DH :)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...