Pomalu, a jeszcze raz!

Temat dostępny też na forum: Pomalu, a jeszcze raz!
Opinie do spektaklu: Pomalu, a jeszcze raz!.
Igor Šebo
Pomalu, a jeszcze raz!
Spektakl Teatru Capitol w Warszawie

Przekład: Jolanta Król

Trzy w jednym - czeska komedia z piosenkami, której akcja rozgrywa się w teatrze, czyli to, co lubimy najbardziej. Teatr podglądany od kulis, w trakcie przygotowań do premiery, nad którą zawisła niespodziewana katastrofa. Jeśli to, co się tu dzieje może zdarzyć się w rzeczywistości - a znawcy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bomba

dowcipne przedstawienie ,pełne humoru,świetny relks na każdy ,nie tylko letni ,wieczór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak

fajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Totalna porażka. Zlepek luźno powiązanych ze sobą scen, przeplatanych songami nijak mającymi się do akcji. Ograne grepsy, przedpotopowe dowcipy, niemilosierne dłużyzny (cały spektakl trwa ponad 2 godziny bez przerwy!). Sztuka aktorska, poza kreacją p. Śleszyńskiej, wątpliwej jakości. Boleśnie ewidentna chałtura.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomalu-REWELACJA !!!!

WRESZCIE ODPOCZELISMY PRZY DOWCIPNEJ SZTUCE,LADNYM OTOCZENIU.DOBRZE ZAGRANE,WZRUSZAJACE I NAPRAWDE SMIESZNE.UDANY WIECZOR!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

; )

genialny spektakl !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

extra

strasznie mi sie podobało zabawne teksty i oczywiscie wspaniali aktorzy chcę na to jeszcze raz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprzedam bilety !!! Okazyjnie !!!

Sprzedam 2 bilety na "Pomalu, a jeszcze raz!" na spektakl o godz.19.00 (17 października 2010r.). Kto pierwszy,ten lepszy!!! Tel. 516-529-809

chaltura

przyjezdza z warszawy na prowincji i rak ryba

kwestia gustu

jak zawsze ile osób tyle opinii.
Byłem na spektaklu i powiem kótko - BOMBA.

mogło być lepiej

Spodziewałam się więcej humoru, akcji. Nie było najgorzej, ale mogło być lepiej. Po raz drugi bym nie poszła.

niezłe, ale rzeczywiście mogło być lepiej

Pierwsza część zdecydowanie taka sobie, druga znacznie lepsza, wzbudzająca więcej śmiechu na widowni, wszyscy aktorzy świetni, ale dla mnie Hanna Śleszyńska - najlepsza!

Tanie Dranie niesłychanie;-)

Panie były rewelacyjne!!!

prześmiesznie ;)

wspaniała komedia na jesienny wieczór ;) polecam

Inne tematy z forum

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...