Pomeranka Cup 2007

Temat dostępny też na forum: Pomeranka Cup 2007
Międzynarodowy Turniej o Puchar Polski w Siatkówce Plażowej Kobiet "Pomeranka Cup 2007".Zawody zostaną rozegrane w dniach 27-29 lipca 2007r. na plaży w Gdańsku-Jelitkowie (wejście na plażę nr 60).Wstęp wolny!Swój akces w zawodach zgłosiły zawodniczki z Czech, Estonii, Słowacji, Szwecji, USA i Polski. Dodatkowo, imprezie będzie towarzyszył występ Stefana Friedmana i koncert zespołu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BRAK GODZINY!!!!

h**E NIE PODALI GODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE WIEM O KTÓREJ MAM PRZYJSĆ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!

Pomeranka Cup

super turniej i poziom wysoki...oby więcej takich imprez !!

:)

Wiem ze 29.07 jest od 9.00 :) Prawie caly dzien to trwa :D

bez...lub bzy :)

Świetna organizacja i wysoki poziom rywalizacji. Większość pojedynków rozstrzygnięta dopiero w tie break -ach. Jedyny mankament to nie najlepsze pokazy sędziowania...niektóre decyzje arbitrów wręcz żenujące :(
W tej rangi turnieju takich błędów być nie może, proponuję przy następnej okazji zaopatrzyć skład sędziowski w regulamin zasad siatkówki plażowej a następnie sprawdzić czy aby na pewno zapoznał się z jego treścią...

ok

super impreza, sędziowanie ekstra, brak dodatkowych atrakcji dla kibiców

zdjęcia

są gdzieś dostępne zdjęcia z imprezy ? fotograf biegałale widzę że organizacja na 2- :/ prosiłbym o info, pozdrawiam

Piosenka

Do wszystkich, którzy byli na imprezie lub śledzili finał w telewizji: podczas finału leciała piosenka. Spodobała mi się a nie zam tytułu. Jedyne słowa, które pamiętam to tatatata eeeeeee. Pomóżcie!!!!!!

Inne tematy z forum

XXII Edycja Mikołaje Na Motocyklach - 2024 (13 odpowiedzi)

Zapraszamy na XXII edycję Mikołajów na Motocyklach w Trójmieście!W tym roku tradycyjnie zmieniamy...

Fuck Off Festival - Łydka Grubasa, Lej Mi Pół, Transgresja (5 odpowiedzi)

Zapraszamy na niezapomniane koncertowe przeżycia z trzema wyjątkowymi zespołami: Łydka Grubasa,...

Giełda 80/90 (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na kolejną edycję GIEŁDY80/90, która odbędzie się 20.10.2024 w Gdańsku, w gościnnej...