Pomoc dla OTOZ Animals Bojano

Zbiórka koców i kołder!
Zwracamy się do Was z ogromną prośbą o wsparcie naszych psiaków ciepłymi kołdrami, kocami i poszewkami!

Rzeczy mogą być używane i nie muszą być w idealnym stanie, ich jedyną ich funkcją jest zapewnienie ciepła i wygody naszym podopiecznym.
Nasze zapasy koców się kurczą i boimy się, że niedługo nie będziemy mieli czym pościelić posłań zwierzakom.

Dary można wysyłać lub przynosić osobiście na nasz adres:
Bojano ul. Rzemieślnicza 2

Dziękujemy wszystkim Darczyńcom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pomoc dla OTOZ Animals Bojano

Czy karma tez może być?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście, że tak! Przyjmiemy wszelka pomoc, zapraszamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poprosimy jeszcze karmę i obroże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zabawne jest jak ludzie dają się nabierać i pomagają bezinteresownie organizacji która prowadzi świetnie zarabiający biznes
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy to świetny biznes ale napewno nie jest właściwy. Po pierwsze dlaczego trafiają tam psy? Bo ludzie bezmyślnie biorą sobie słodkie szczeniaczki a potem jak one dorastają to już nikt się nie chce nimi zajmować. Organizacje którym zależy na dobru zwierząt powinny zajmować się kastracją kundelków i ograniczaniem działalności hodowców psów, którzy dopiero kasę robią na szczeniakach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie daję się nabierać i wspieram. Trzeba pomagać i wspierać zaradnych. Rząd nas skubie i rozdaje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...