Magda - ocena (1) Bardzo dobra firma. Profesjonalne podejście do klienta. Szybka obsługa i... Magda Mateusz - ocena (1) Najlepsi z najlepszych. Mateusz Elżbieta - ocena (1) Polecam, szybko, solidnie i bardzo pomocni. Znają się na robocie. Elżbieta
Mario7777 - opinia (2) Cześć odswierzę troche temat. Czasy się trochę zmieniły za wiele czytać dziś... Mario7777 Nie życzę nikomo potrzeby skorzystania z usług. (1) Nie życzę nikomu potrzeby holowania, ale jak trzeba to gorąco polecam.... Jacek Profesjonalna pomoc drogowa (2) Pomoc drogowa jakiej szukałem. Laweta szybko przyjechała na miejsce i... Tomasz Pełny profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam. Cezary Uratowany! (1) Wyjatkowo fachowa, młla, profesjonalna, rzetelna, szybka i bezstresowa... Kuba Zdecydowanie polecam! (1) Punktualnie, miło, fachowo - serdecznie polecam. Jeżeli kiedykolwiek jeszcze... Paweł Solidna pomoc drogowa (1) Rozbilam swój samochód, Pan Mateusz przyjechał błyskawicznie, oprócz... Ania Profesjonalna pomoc drogowa (1) Z pomocą drogową BUBI współpracujemy od dawna. Jesteśmy warsztatem... Warsztat Samochodowy Tanio solidnie i bardzo przyjemnie (1) Pan BUBI bardzo miły, usługę wykonał solidnie i tanio. Gorąco polecam takich... Matek Współczynnik jakości do ceny - najwyższy jaki widziałem (1) Dzisiaj właściciel wiózł mój samochód do warsztatu z drogi. Umówiliśmy się na... mąki 100% polecam (1) Jestem bardzo zadowolona że skontaktowałam się z panem Mateuszem. Był jedynym... Jadwiga