Pomoc prawnicza

Pomoc prawnicza
potrzebuje porady prawniczej w walce o pozbawienie praw rodzicielskich ojca mojego dziecka,sprawa w toku

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rada

napisz do sadu pismo o wyznaczenie adwoat z urzedu, ja ta zrobilam. pomoge jesli nie wiesz jak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam napisalam do pani e-meila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a duuupy mu dawałas

a teraz nagle chcesz go pozbawic dziecka a dziecku ojca.Bo co okazał sie mało odpowiedzialny.Najlepiej i to jest myslenie polskich bab.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

justys

jestes podła bo oceniasz z góry i szczeze mówiac sama mam dziecko gdzie jej ojciec nie ma doniej żadnych praw bo gdy zaszłam w ciaze to chciał bym usuneła ciaże niby zaczoł sie interesować córka po urodzeniu ale to niby i na chwile wiec z takimi chamami trzeba krótko i tematycznie,ciekawa jestem czy jak by twój facet np.znecał sie psychicznie i fizycznie nad dzieckiem to czy byś nie zrobiła tego samego ,no chyba ze popierała bys to.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha

nie popieram ani ojców ani matek tak postepujacych.Same zachowujecie sie lekkomyslnie.Wiesz co to prezerwatywa ?? czy inne srodki. Mam dziecko z ojcem nie jestem ale mimo tego nie pozbawiłam go praw bo kazdy zasługuje na szanse
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

jaka szansa??????????

co ty tu pier......ja nie musialam zakladac sprawy nawet o pozbawienie,bylam mezatka do slubu wszystko bylo idealnie po pol roku zaszlam w ciaze.bylam szczesliwa bo chcialam dzidzie moj maz niby tez ale juz w pierwszych tygodniach zaczal mnie katowac.sprawa rozwodowa ciagnela sie 4 lata wlasnie ze wzgledu na dziecko.nie przyznawal sie do corki bo bal sie alimentow byly badania dna i dopiero wtedy dostalam rozwod.a on nagle jak sie dowiedzial ze zaczelam sobie zycie od nowa ukladac zalozyl mi sprawe o uregulowanie kontaktow z dzieckiem gdzie cora miala juz ponad 3latka i widzial ja raz na tych badaniach jeszcze opluwajac nas,nie placi alimentow nie interesowal sie niczym jakby tego dziecka nie bylo a pozniej by uprzykrzac mi zycie wyskoczyl z czyms takim.po przedstawieniu dowodow w Sadzie i przesluchaniu tylko nas obojga sedzina zapytala mnie o co ja wnosze.powiedzialam ze bardzo bym chciala pozbawienia wladzy dla niego ale przy rozwodzie inna sedzina powiedziala ze za wczesnie.w tej sprawie sedzina przychylila sie do mnie i sama powiedziala ze ktos taki jak on nie zasluguje na to by byc ojcem i by dostac jakokolwiek szanse.jest calkowicie pozbawiony wladzy bez prawa do kontaktow z corka.nie wszyscy na to zasluguja wiec mi nie gadaj o jakis szansach.on mial szanse by byc takim czlowiekiem za ktorego wychodzilam a nie takim jak sie okazalo pol roku po slubie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

niewierz jak jest u mnie wiec nieoceniaj!

moje małzenstwo było szczesliwe i dziecko mam jak najbardziej planowane!! ale pewnego dnia tatus wybrał droge inną czyli narkotyki! wyobraz sobie ze od zazywania substancji psychoaktywnych zachorowal na schizofremie paranoidalna nieleczy sie i dalej cpa,jest agresywny i niezamierza tego zmienic jak taka osoba ktora sie zniszczyla moze miec prawa do mojego dziecka?aaa niepiszcie ze go zostawilam bez pomocy bo to ja spedzalam czas w szpitalach na detoksie by mu pomoc ale to bylo na chwile
po 2 inna sprawa zupelnie ludzka....
jak moge wybaczyc komus kto zostawil mnie z malenkim dzieckiem bez niczego i w długach?jak moge miec szacunek do osoby ktora zapomniala ze ma dziecko....?jak?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

bezpłatne porady prawne

Fundacja Centrum Praw Kobiet - Oddział w Gdańsku
ul. Gen. De Gaulle`a (czyt. degola ) 1b lok. 15, 80-261 Gdańsk
gm. Gdańsk, pow. Gdańsk
Adres do korespondencji: jak wyżej
Tel.: (58) 341 79 15
E-mail: cpk_gdansk@cpk.org.pl
Strona: http://www.cpkgdansk.org.pl
Sposób, godziny kontaktu: pon.-czw. w godz. 10.00 - 18.00; pt. w godz. 10.00 - 15.00

ewentualnie pomoc prawną może Pani uzyskać w Pani Dzielnicowym Ośrodku Pomocy Społecznej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

bez powodu

wybał droge inna?- byłaś moją kokaina -schizofreni nie ma się po prochach one tylko ja uwidoczniły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nieprawda!skad ty masz takie informacje?prochy dzialaja silnie na mozg,moga wywolac schizofremie paranoidalna,tak tez bylo w mojej rodzinie a tobie dziewczyno wspolczuje i niesluchaj tych karykatur tylko zrobilas kiedys blad ale mozesz go naprawic zapewniajac godne zycie dziecku a widac ze tego chcesz bo robisz cos w tym kierunku,niepoddawaj sie trzymam kciuki!

bardzo dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosze Pani prosze napisac wniosek do sadu o przeprowadzenie wywiadu srodowiskowego w jego i Pani miejscu zamieszkania przez kuratora.zebrac wszelkie mozliwe kwitki iz jest to osoba uzalezniona i agresywna,przedstawic swiadkow jesli jest to mozliwe.jesli nie probuje kontaktowac sie z dzieckiem lub chce widywac a jest pod wplywek srodkow nie kupuje nic dziecku i nie lozy na jego utrzymanie wszystko to prosze przedstawic w sadzie.moze tez Pani prosic o przydzielenie kuratora by kontrolowal jak Pani sprawuje opieke powiem szczerze ze sad rzadko przydziela ale bardzo ladnie na to patrzy ze sama Pani wystapila z taka prosba.z bylym mezem w sadach w sumie spedzilam ponad 4 lata.nie mialam sobie nic do zazucenia ale prosilam o kuratora.fakt sedzina przyznala mi a po 2 wizytach zabrala bo szkoda bylo wydawac pieniadze na wizyty u mnie skoro to co mowilam okazalo sie prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie

ale wy jestescie naiwni...nagle po slubie tatus zaczol brac narkotyki,az zachorowal???hehehe..kupa smiechu...brac to juz bral przed slubem i ona musiala o tym wiedziec!!!...takze nie pisz pierdul...bylas swiadoma za co sie bierzesz...a teraz lament...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

tak bral ale ja go z tego wyciagnelam....kazdemu nalezy sie szansa!!!!a ze jest sie debilem to juz niemoja wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Normalna mysląca dziewczyna nie będzie brała sobie na faceta lub męża

kogoś, kto cpa!!!!! Potem z kimś takim, kto już ma w organizmie i z mózgu wszystko zryte robisz sobie dziecko fundując Mu tatusia narkomana.Durna jesteś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak zwiazal sie ze mna przestal brac i po 5 latach do tego wrucil,wiec mozna z tego wyjsc!ale debil wrucil......i na wlasne zyczenie straci dziecko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dasz Radę!

W razie gdybyś nie wiedziała jak o adwokata z urzędu pisać - polecam: Centrum Praw Kobiet, tel.58 3417915 ; lub Demokratyczna Unia Kobiet.58 3455016 obie te organizacje maja darmowych prawników, którzy pomagają pisać pisma do sądu. znajdują się w tym samym budynku na Miszewskiego. O dokładny adres pytaj dzwoniąc i umawiając się na termin spotkania.
Dasz Radę!... Trzymam kciuki. Pozdrawiam.