Pomoc psychologa - na teraz

Witajcie
Potrzebuje pomocy psychologa teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomoc psychologa - na teraz

Kubek jak najbardziej mile widziany , najlepiej w żółtym kolorku :)))
Pozdrówka , nie ma innej opcji :)

żaden , z przyjemnoscia zrobie i podam , niestety w kubku filiżanki wyszły , ale nie do anki tylko w skorupkach się rozsypały , gdy z podloga sie spotkały .
pozdrawiam

Może być sypana , dawno takiej nie piłam :) Jeśli to nie kłopot :P

to połowa informacji , nesca czy sypana ?

Biała , ale nie do przesady , bez cukru :)))

Zaraz zrobie , tylko jaka pijesz ?

Właśnie , ja godzinę temu miałam iść spać i zobacz jak mnie zagadałeś :D
Dobranoc !! I pozdrawiam !! :)))
Zaraz .. a dla mnie kawę tez masz ?? :D

Zrobiłem kawe , zawsze to cos , moge posiedziec ( chyba )
wiam

Jak nie bedziesz drukowac to nie ubedzie :D Fakt , pora późna a chce wstać w okolicach 5 więc tak sam tez powoli bede sie zbierał , w sumie może ostatecznie wstane o 6 , pomyśle i pozdrawiam

Tak ładnie mi życzysz , a ja taka niewdzięcznica , odrzucam takie życzonka :)
Dobrze , skoro tak chcesz to możesz mi życzyć , niech już tak będzie :))) Jestem ugodowa i za późna pora na upieranie się przy swoim zdaniu :P
Tez pozdrawiam , toż nic mi od tego nie ubędzie ;)))

Wiesz , inaczej sie widzi takie życzenia gdy sie spotka usmiech na drodze , to jednak ten pozytyw dodaje cos do tego uśmiechu , otoczke , tak jak halo wkoło księżyca , ot taki wianuszek ale jakze powieksza widok i ogląd , życze , zycze pozytywu byc na niego trafiła i całą soba wchłonęła , ten taki zdrowy z fluidami dobroci itd ;) .Pozdrawiam , a co :D

Ależ Ty mi źle życzysz :))) Ja serdecznie dziękuję za ten pozytyw :))
Skoro Ty pozdrawiasz , to ja też :P

Można sie bolesnie sparzyć , to prawda , ale można też całkiem niespodziewanie wyczołgać się z szarego bagienka na rozświetlona polane z wygodnym lezakime i koktajlem stojacym opodal oszronionym lodem brzeczącym w szkle , ( poszedłem za daleko ) , to tak zartobliwie , najczęściej mamy rozterki po rostaniu albo stracie kogos na kim nam zalezało i właśnieniespodziewane spotkanie kogos naprawde wartosciowego potrafi nam diametralnie zmienic oglad świata , choc bywaja tez przypadki tzw egzystencjonalne , ale i tutaj potrafi sie niekiedy cos niespodziewanie zmienić , w każdym przyp[adku zycze Tobie tego niespodziewanego pozytywu , mur jest dobry , ale tylko gdy stanowi ochrone i jest ostoja przy której stoi kominek naszego domu :).
Jednak pozdrowię

Dochodzę do wniosku , że możesz mieć rację :-/ Chociaż wcale mi się to nie podoba ..
Miłego...

Wiem , że bywaja i nie musisz mi wierzyć , ale boleśnie tego doswiadczyłem , co jednak nie zmienia mojego zdania co do ogółu , to jak z okresleniem narodfu , ze jest taki czy taki , ale to najczęsciej głowy nacji , jak sobie nacja na to pozwoli narzucaja swoja wolę i mamy różne efekty , mur też moze paść od wiatru , choc ma wiekszą wytrtzrymałość a huragan czasem niespodziewanie owładniających uczuc potrafi obalic wszystko nie bacząc na boki i otoczenie.
Miłego

Ale jednak mur wydaje się być lepszym wyborem... platformy huragan może powalić... a co mur to jednak mur.
Co do ludzi , masz rację ale nie do końca... bywają ludzie z gruntu źli , niestety.
Pozdrawiam , oczywiście...

Dlatego boje sie otwartosci pomimo tego , ze raczej na to nie wygląda z czego zdaje sobie sprawe , a zamiast muru proponuje abys zrobiłe przenosne platformy , choć tyle sie sparzyłem , wciąż uważam , ze są ludzie którzy nie sa z gruntu źli , tylko czasem tak wybrali , wystarczy ustawiac czasem platformy na okreslony czas , wiatr , nawet huraganowy w końcu przemija.
Pozdrawiam

Ja pracuję nad budową muru , ale póki co ciężko , oj bardzo ciężko mi to idzie :-/
Ale jak za dobre chęci i otwartość dostanę po główce jeszcze kilka razy , to pewnie zacznę się z tym murem uwijać szybciej...Dobra , koniec pisania o sobie , jakby nie patrzeć , to publiczne forum :)
Co nie zmienia faktu , że pozdrawiam :)

Nie powinienem pisac o sobie , bo to jestnie za bardzo , ale napisze , jestem przykładem osoby która działa na wewnętrznym zagłuszaniu i jak zapewne każdy kto to robi istnieja ku temu powody , więc nie jest to złe bo dzięki zagłuszaniu egzystuje , ale całkiem , przynajmniej ja , nie potrafie i budzi sie czasem otawrtośc , w końcu każdy mur sie kiedys posypie.
pozdrawiam

A jeśli ktoś zagłusza w sobie otwartość i empatię , to źle ?? Może są powody , żeby to w sobie niszczyć ? I w ogóle , czy to się da tak całkiem w sobie wygłuszyć i stać się zimnym głazem ? Czy warto to w sobie wygłuszyć ? Aj , i się posypały pytania..ale mimo wszystko , pozdrawiam :P

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...